2013. november 05.

Márkakonferenciát rendez a BrandTrend

November 12-én kerül sor az Ez a Branding 360 konferenciára az Audi Centrum Budapestben. Az eseményt Kőszegi András könyvbemutatója kíséri.

November 12-én kerül sor az Ez a Branding 360 konferenciára az Audi Centrum Budapestben. Az eseményt Kőszegi András könyvbemutatója kíséri.

Márkamenedzsmenttel és márkakommunikációval foglalkozó konferenciát rendez a BrandTrend. Az esemény az Ez a Branding 360° címet viseli, míg mottója az lesz, hogy "Ne hagyd kiégni a márkádat!". Az előadások mellett esettanulmányok hangzanak el, amelyek a márka fontosságán, a márkakommunikáció aktuális módszerein túl arra fókuszálnak, hogy miként kerülhető el a brandek kiégése (burn-out).

A szervezők szerint a márka burn-out nem pusztán egy divatos buzzword, hanem az elmúlt évek folyamatainak logikus következménye. A válság mellett a fogyasztói igények változása és a kommunikációs modellben végbemenő paradigmaváltás is fokozza a veszélyt, holott éppen ebben a helyzetben lenne a legfontosabb, hogy a márkák jól funkcionáljanak - derül ki a BrandTrend közleményéből. A konferencia alapvetése szerint a megoldás a korábbinál integráltabb 360 fokos márkamenedzsment.

A szakmai programot Kőszegi András, a BrandTrend alapítójának könyvbemutója kíséri. Az interjúkötet az "Ez a branding - 51 márkás beszélgetés" címet viseli.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.