2015. szeptember 17.

Márkaváltó kampányokon dolgozott a neo

A kampányok mellett márkastratégiai tanácsadással is segítette a digitális ügynökség a megújult brandeket.

Három márkaváltó kampány előkészítésén és kivitelezésén dolgozott a Neo Interactive (neo) a nyári hónapokban. A 24.hu „Nekik nyolc, de neked 24!” szlogennel futó kampányának kidolgozása mellett a Hír24-ről 24.hu-ra történő márkaváltás stratégiai tanácsadói feladatait is ellátta az ügynökség.

A Nők Lapja Caféból NLCafévá rövidült nevű portál megújulásához kapcsolódó márkázási és kommunikációs feladatokat szintén a neo látta el. Ennek keretében az új logót is megtervezte az ügynökség. A neo egyébként már a 2012-es teljes arculatváltásnál is az NLCaféval dolgozott, amikor teljes redesignt és új arculatot kapott a női portál.

A mostani megújuláshoz kapcsolódó „Betépve” kampány koncepcionálási, kreatív- és online médiafeladatait is a neo látja el. A kampánysorozat a tartalommarketingre épít, és újabb témákkal folytatódik az ősz folyamán: a következő címe a „Láthatatlan monokli”, és a nők elleni verbális erőszakról szól.

A volt Budapesti Kommunikációs Főiskola (BKF) is több éve ügyfele a neonak, amelyet ezúttal a Budapesti Metropolitan Főiskola (MET) név- és arculatváltáshoz kapcsolódó bevezető kampány feladataival bízott meg. A több szakaszos, aktualitásokhoz (pl. felvételi) illeszkedő, szülőket és felvételizőket egyaránt célzó kampány kreatívmunkáit és médiatervezését, -vásárlását végzi az ügynökség.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

4 órája

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

7 órája

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.