2013. március 12.

Márkázott reklámblokkal nyomul a Sony

Az újszerű hirdetési formátummal a Discovery Channel képernyőjén találkozhatnak a nézők.

Az újszerű hirdetési formátummal a Discovery Channel képernyőjén találkozhatnak a nézők.

Egy Branded Commercial Break elnevezésű új hirdetési formátummal mutatkozik be a Sony Mobile új csúcskategóriás telefonja, az Xperia Z. A kampány március 11-31. között fut, és a megoldás a Discovery Channelen látható ezalatt.

A megoldás keretében a reklámblokk más hirdetői úgy jelennek meg, mintha azokat a néző az új Sony okostelefon képernyőjén keresztül tekintené meg. Így a márka a blokk egésze alatt látható, és az interakciókkal a telefon megkülönböztető tulajdonságait (víz-es porállóság) is be tudják mutatni.

A megoldást a Sony Mobile ügynöksége, a PHD Hungary kezdeményezte és koordinálta a reklámértékesítést végző R-time-mal és a Discovery munkatársaival együttműködésben.

"A legfontosabb tervezési és tanácsadási feladatokon túl az ügynökség kreativitása és lelkesedése győzött meg, hogy útnak indítsunk egy ilyen egyedi formátumot, amely kiválóan alkalmas arra, hogy megmutassuk a termékelőnyöket hazánkban egy új, eddig még nem megszokott formában" - mondta el Nagy Barnabás, a Sony Mobile közép európai piacokért felelős marketing managere.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

16 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)