2017. október 13.

Marketinges-dömping a Digitálián

A médiapiac kérdéseiről lehet beszélni a hirdetők nélkül, csak nem érdemes. A jövő heti Digitália 2017 konferencián éppen ezért többségben lesznek az ügyféloldali előadók.

A digitális üzlet már nem a jövő, hanem a jelen. Hogyan alakítják át a digitális technológiák a termelést, a munkafolyamatokat, a kereskedelmet, és ezzel együtt a marketingkommunikációt?

Ezekről a kérdésekről nem csupán az akadémiai szféra és a kutatócégek szakemberei beszélnek majd október 17-én a Médiapiac által szervezett Digitália 2017 – Smart Communication konferencián, hanem fontos hirdetői szektorok döntéshozói is. Az autóipart a Hyundai, a Ford, a Porsche Hungaria és a Jaguar és Land Rover/Range Rover márkák marketingesei képviselik majd. A bank- és pénzügyekről a Provident, a Hold (korábban: Concorde) és a K&H Bank szakemberei beszélgetnek. Az egészségügyet a Richter, a Sanofi-Aventis és a Pfizer, az FMCG-t a Rauch, a Henkel, a Hell Energy, a Szentkirályi-Kékkúti, a Pannontej, valamint a Nielsen szakemberei járják körbe, míg az adatvezérelt marketing gyakorlati oldaláról a Magyar Telekom képviselője beszél majd.

Akiket a „kemény” médiás témák jobban érdekelnek, azokat – a konferencia hagyományainak megfelelően - a digitális médiával és a hiperlokális célzással foglalkozó előadások és beszélgetések is várják.

Ha nem szeretne lemaradni, itt még jelentkezhet a konferenciára.