2017. november 02.

Marketinggurukká válhatnak a családanyák

A Klikkmánia keresőmarketing ügynökség PPC és SEO képzést indított anyák számára.

Az ügynökség vezetői szülőként szembesültek azzal a problémával, hogy ez a célcsoport nincs fókuszban a munkaerőpiacon, és nehéz visszakerülni a munkahelyekre. Ezért született meg a Klikkmánia Akadémia ötlete egyfajta társadalmi felelősségvállalásként, hogy segíthesse a munkahelyi kihívásokra vágyó anyákat abban, hogy gyakorlatorientált képzést kaphassanak térítésmentesen.

A heti két napos, 3-4 órás képzés két hónapig tart, az első hónapban elméleti, míg a másodikban gyakorlati ismeretekre tehetnek szert az anyukák. A PPC és a SEO a marketing legfelkapottabb területének számít, így a legtehetségesebbek lehetőséget kapnak arra, hogy tudásukat hosszútávon kamatoztathassák az ügynökségnél családbarát környezetben. A 4, 6, vagy 8 órás pozíciók, akár 3-4 home office nappal kiegészülve többek között olyan ügyfelek kampányainak menedzselésére adnak lehetőséget, mint a Nestlé, a Profession vagy az Erste Bank.

„A Klikkmánia Maternity programja még csak pár hete indult, de már most érezzük pozitív hatásait, és a résztvevők fejlődését. A PPC és a SEO marketing területe rengeteg kihívást rejt magában, és bár a legtöbben teljesen nulláról kezdték a képzést, minden alkalommal egyre közelebb kerülnek a szakmai fortélyok elsajátításához. Reméljük, a jövőben egyre több díjmentes képzést tudunk indítani, és még több anyának, családnak tudunk segíteni a munka világába történő visszatérésben" - mondta el Asztalos Levente, a Klikkmánia ügyvezetője.

 

„Széndobálókat” keres a Heineken

1 napja

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.