2019. július 03.

Marketingkampánnyal toboroz a Bookline

A nyári kampányban két kiemelt területre szeretne a cég új munkatársakat találni, rendszerszervezőket és raktárkezelőket keresnek.

A Libri-Bookline Zrt. Magyarország egyik vezető kulturális vállalata, amely egyszerre képviseli a Librit és a Bookline-t. A márkák ismeretsége jelentős, de hogy pontosan mi történik a színfalak mögött, hogy kerülnek el a megrendelt könyvek az olvasókhoz, azt kevesen tudják. Ezért döntött úgy a cég marketing- és HR-osztálya, hogy különleges toborzási taktikát alkalmaz, álláshirdetéséhez videót készít, ami bemutatja, hogyan realizálódik egy megrendelés, pontosan hogy jut el a könyv az olvasóig.

Évente ugyanis több millió kötet indul útnak a Bookline segítségével, hogy a világ 192 országának valamelyikében otthonra leljen, Magyarországtól Tunéziáig, Szingapúrtól Új-Zélandig és tovább.

A videót megnézve az érdeklődők bepillanthatnak a Bookline kulisszái mögé, ahol nap mint nap több százan dolgoznak azon, hogy a legjobb történetek eljussanak a könyvespolcokig.

A kampány során olyan érdekes adatokra is fény derül, mint hogy Tunézia, Szingapúr, Tajvan, Ausztrália és Új-Zéland voltak a legtávolabbi és legérdekesebb célállomások, ahova eddig a Bookline szállított; hogy feladásáig minimum 4, maximum 8 ember érintkezik a könyvekkel a raktárban; hogy a csomagok 34%-a Pest megyébe megy, és nem meglepő módon decemberben rendelik a legtöbb könyvet, ráadásul az év többi hónapjához képest dupla mennyiséget.

És nem utolsósorban fény derül arra is, hogy a legnagyobb rendeléstétel, ami beérkezett a Bookline-hoz, pontosan 2072 db könyv volt, méghozzá 6 000 000 Ft értékben.

Vizet szüntess!

1 napja

A MediaMarkt összegyűjtötte a mosás takarékossági tudnivalóit.