2020. január 24.

Mars-misszióról rántja le a leplet a SodaStream az idei Super Bowl-on

Nagy durranással készül a SodaStream a február 2-án rendezett amerikai Super Bowl-ra. A szódagép cég a reklám előzetesében egy lehetséges Mars-misszióról is lerántja a leplet.

A SodaStream is vásárolt reklámidőt a profi amerikaifutball-bajnokság döntőjére, a Super Bowl-ra, amely magyar idő szerint február 2-án (vasárnap) 23 órakor kezdődik. A Miamiban lévő Hard Rock Stadionban idén a San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs csap össze a bajnoki címért. A döntő szünetében olyan sztárok szórakoztatják a közönséget, mint Jennifer Lopez, vagy Shakira. „A Super Bowl-t évente több mint százmillió tévénéző követi nyomon, ezért kiváló lehetőség arra, hogy emlékeztessük a világot arra, hogy a PET-palackos üdítők helyett léteznek jóval környezetbarát alternatívák is” – hangsúlyozta Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

Az egyik ilyen a SodaStream szódagép, amellyel otthon készíthetünk szénsavas italokat. Ráadásul használatával érdemben csökkenthető a PET-palack szennyezés, mert az újratölthető BPA-mentes szénsavasító palackkal legalább 2500 PET-palacktól kímélhetjük meg a Földet, az üveges változat pedig a készülék egész időtartama alatt rendelkezésre áll. Persze, mindez nem újdonság annak a 22 millió SodaStream géptulajdonosnak, akik nap mint nap készíthetnek maguknak és szeretteiknek bubis frissítőket. És ezzel a 2019-es esztendőben 5 milliárd PET-palacktól mentették meg a bolygónkat. „A SodaStream gépeket használók családja tavaly jelentősen bővült, hiszen a Földön összesen 90 ezer üzletben elérhető SodaStream készülékekből 6 millió darabot vásároltak” – emelte ki Széll-Szőke Krisztina.

A Super Bowl-ra készült reklám előzetesének Bill Nye a főszereplője, aki a képernyőn  tudja meg, hogy már nincs is olyan messze az az idő, amikor embert küldhetünk a Marsra. Ahhoz persze nem fér kétség, hogy a „Vörös bolygón” élő első embereknek innovatív megoldásokra lesz szükség az önfenntartás érdekében. Ki tudja, lehet, hogy egy SodaStream készülék is főszerephez jut az expedícióban? A válasz a Super Bowl félidejében látható reklámblokkban kiderül, addig íme az előzetes:

Az amerikaifutball-bajnokság döntőjén látható 30 másodperces reklám több mint 5 millió dollárba kerül a SodaStreamnek. Az új szpot ahhoz a Bryan Buckley-hez fűződik, aki eddig 59 SuperBowl reklámfilmet rendezett. Az Oscar-díj jelöléssel rendelkező rendezővel nem először dolgozik együtt a SodaStream, mivel a márka Scarlett Johanssonnal készült reklámját is ő rendezte. A cég az eseményhez kapcsolódóan nyereményjátékot is hirdetett a www.future.sodastream.com weboldalon. Ebben olyan ötleteket vár a részt vevőktől, amelyek segíthetnek megmenteni a Földet a műanyagszennyezéstől.

670 millióra bírságolták a Telekomot

18 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

19 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.