2010. augusztus 02.

Mától Akció 360

Új tulajdonosi szerkezetben, új ügyvezetővel, új profilokkal szélesíti tevékenységét a kommunikációs piacon az Akció csoport.

Az idén 20 éves Akció Reklámügynökség, számos díj és elismerés tulajdonosa, a hazai kommunikációs piac meghatározó szereplője új pályára lép. Új tulajdonosi szerkezetben, új ügyvezetővel, új profilokkal szélesíti tevékenységét a hazai és a nemzetközi kommunikációs piacon, s ezt megváltozott neve is tükrözi: AKCIÓ 360.

Az Akció régi tulajdonosait egy fiatal üzletember, Baldaszti Péter váltja fel, aki eddigi kommunikációs cégeit, a Raspberry Kft-t és a Büro1012 Kft-t is integrálja az Akcióba. Ezek a vállalkozások az online és a mobilkommunikációs piacon végzett tevékenységükkel bővítik az Akció eddigi szolgáltatásait, és biztosítják, hogy az új cégcsoport ATL, PR, Event marketing részlege velük együtt valódi, 360 fokos kommunikációt, új szolgáltatási portfóliót tudjon kínálni ügyfeleinek.

A cég új ügyvezető igazgatója Ménesi Zsolt, aki jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a marketing stratégia, márkaépítés és termékfejlesztés területén. Ménesi a globális piacvezető Nokia cégnél eltöltött 12 év alatt a NOKIA Middle East and Africa marketing és kommunikációs igazgatójaként, illetve üzletági igazgatóként dolgozott.

Az új névhez hamarosan új arculat párosul. A megújult cégcsoport fő céljai közé tartozik az ügyfél elégedettség markáns növelése, integrált szolgáltatások biztosítása, a kommunikáció hatékonyságának növelése, valamint az, hogy újszerű technikákkal közelebb vigye a vásárlókat ügyfeleikhez. Néhányan a régi tulajdonosok közül is folytatják szakmai tevékenységüket az AKCIÓ 360-ban, Geszti Péter stratégiai tanácsadóként segíti az új menedzsmentet.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.