2017. október 03.

Matricákkal ünnepel a Viber és az Adaptive Media

Egyedi matricacsomaggal ünnepelte partneri együttműködésének első évfordulóját a két cég. A Day & Night by Adaptive matricák elsősorban vicces kifejezésekre épülnek.

A Magyarországon havi több mint 2,8 millió aktív felhasználóval rendelkező Viber-en a matricacsomagok és a matricaküldés mára az egyik legfontosabb funkciójává nőtte ki magát a hagyományos üzenetküldő és hívás funkciók mellett.

A Viber és az Adaptive Media 2016 őszétől dolgozik együtt, a sales house értékesíti az egyik legnépszerűbb csevegőszolgáltatás hirdetési megoldásait hazánkban. A hagyományos display formátumok mellett public account, public chat és matricaszponzorációs szolgáltatások is elérhetőek Viberen a hirdetők részére. Magyarország kiemelten fontos terület a Viber számára, több sikeres projekt fűződik a a cég itteni pályafutásához. A hazai FMCG szektor legnagyobb elérést hozó kampányát az ikonikus Pöttyös jegyzi. A love brand matricacsomagját több mint 400 000-en töltötték le és több mint 17 millió matrica megjelenést generáltak a felhasználók, sokszoros virális hatást építve mindezzel.

„A Viber mára egyre több országban a B2C kommunikáció meghatározó platformjává vált, külföldön többek között a Coca Cola, a Raiffeisen, az Unicredit és a Podravka is bizalmat szavazott a Viber egyedi funkciójának. A közelmúltban már hazánkban is kezdik felismerni a cégek az egyedi, szponzorált matricákban, ezzel együtt a dark social-ben rejlő lehetőségeket, melyekkel a felhasználók hétköznapi üzeneteiben tudnak kreatív módon elrejtőzni a márkák. Ezt szeretnénk szimbolizálni a Day & Night matricákkal is, ünnepelve az egyéves sikeres együttműködésünket.” - tette hozzá Keserű-Bézi Orsolya, az Adaptive Media nemzetközi portfólióért felelős menedzsere.

Az Adaptive Media sticker pack matricáit Udvardi Ramóna designer tervezte, melyek a Viber Matricaáruházban ingyenesen letölthetők.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

20 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.