2010. május 14.

Média Hungary: 360 fokos fordulat

Három nap alatt volt itt minden Média Hungary-ügyben, ami lehetett. Péntek délutánra a közleményháborúból egyvalami biztossá vált: nem Tihanyban lesz.

Három nap alatt volt itt minden Média Hungary-ügyben, ami lehetett. Péntek délutánra a közleményháborúból egyvalami biztossá vált: nem Tihanyban lesz a tizenötödik konferencia, hanem Balatonfüreden. Nincs ugyanis egyezség Csermely Ákos és a Generál média között.

„Sajnálattal értesült róla a Generál Média, hogy Csermely Ákos Úr nem fogadta el cégünktől ingyenesen rendezvénye helyszínéül a Club Tihanyt, és tudomásunkra jutott, hogy a Club Tihany vezetősége felajánlotta Csermely Ákos Úrnak a többletköltségek megtérítését is. Ő ezzel nem kívánt élni, így a Generál Média a Club Tihanyban megtartja az eredeti rendezvényét” – jelentette be a társaság, amely az esti bulit Média Randevú néven megrendezi a Club Tihanyban. S mivel az új helyszínen ilyesmire nincs mód, várják ide a Média Hungary résztvevőit.

„A hagyományosan jó hangulat garantált: a különleges programok mellett a partnerek támogatásával a vendéglátás biztosított. A közlekedést, térítésmentes, közvetlen Tihany – Balatonfüred busz járat segíti” – írják, azt közölve, már 550-en jelezték, hogy részvételükkel támogatni szeretnék a rendezvényt.

Címkék: Tihany

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.