2010. május 14.

Média Hungary: 360 fokos fordulat

Három nap alatt volt itt minden Média Hungary-ügyben, ami lehetett. Péntek délutánra a közleményháborúból egyvalami biztossá vált: nem Tihanyban lesz.

Három nap alatt volt itt minden Média Hungary-ügyben, ami lehetett. Péntek délutánra a közleményháborúból egyvalami biztossá vált: nem Tihanyban lesz a tizenötödik konferencia, hanem Balatonfüreden. Nincs ugyanis egyezség Csermely Ákos és a Generál média között.

„Sajnálattal értesült róla a Generál Média, hogy Csermely Ákos Úr nem fogadta el cégünktől ingyenesen rendezvénye helyszínéül a Club Tihanyt, és tudomásunkra jutott, hogy a Club Tihany vezetősége felajánlotta Csermely Ákos Úrnak a többletköltségek megtérítését is. Ő ezzel nem kívánt élni, így a Generál Média a Club Tihanyban megtartja az eredeti rendezvényét” – jelentette be a társaság, amely az esti bulit Média Randevú néven megrendezi a Club Tihanyban. S mivel az új helyszínen ilyesmire nincs mód, várják ide a Média Hungary résztvevőit.

„A hagyományosan jó hangulat garantált: a különleges programok mellett a partnerek támogatásával a vendéglátás biztosított. A közlekedést, térítésmentes, közvetlen Tihany – Balatonfüred busz járat segíti” – írják, azt közölve, már 550-en jelezték, hogy részvételükkel támogatni szeretnék a rendezvényt.

Címkék: Tihany

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

11 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

11 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.