2014. április 30.

Media Hungary: PR-megbízás a Double Deckernek

A Double Decker végzi a Media Hungary 2014 konferencia teljeskörű pr- és sajtókommunikációját.

A Double Decker végzi a Media Hungary 2014 konferencia teljeskörű pr- és sajtókommunikációját.

Az idei Media Hungary keretében két nap alatt több mint 200 hazai és külföldi szakértő tart előadást, vagy vesz részt fórumbeszélgetéseken az iparágat érintő aktualitások kapcsán. A rendezvényre több mint 1300 látogatót, a magyar média és kommunikációs szakma legbefolyásosabb szereplőit várják a szervezők.

A Double Decker széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik nemzetközi és hazai szakmai rendezvények kommunikációja terén. Az ügynökség évek óta kommunikációs partnere a legnagyobb hazai mobil- és startup piaci konferenciának, a Smartmobilnak. Továbbá szintén évről évre ellátja a világ legjelentősebb digitális seregszemléjének számító Las Vegas-i CES hazai pr- és sajtókommunikációs feladatait is.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

2 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.