2013. október 22.

Média a Tehetségekért Díj: nevezés meghosszabbítva

A jelentős érdeklődés miatt az Új Európa Alapítvány 2013. október 31. éjfélig meghosszabbította a Média a Tehetségekért Díj jelentkezési határidejét.

A jelentős érdeklődés miatt az Új Európa Alapítvány 2013. október 31. éjfélig meghosszabbította a Média a Tehetségekért Díj jelentkezési határidejét.

A fokozott érdeklődésre jellemző, hogy a versenyre már az eredeti határidő lejárta előtt több pályázat érkezett, mint tavaly, a szervezők ezért a pályázati kiírás meghosszabbítása mellett döntöttek.

Idén második alkalommal hirdette meg a Média a Tehetségekért Díjat az Új Európa Alapítvány. Pályázni olyan, 2013. január 1. és október 31. között megjelent cikkekkel, interjúkkal, riportokkal lehet, amelyek olyan 25 év alatti fiatalokról szólnak, akik a sport, a művészet vagy a tudomány területén már jó eredményeket értek el. A zsűri által kiválasztott díjazottak mellett, az olvasók szavazatai alapján közönségdíjast is hirdetnek. A Média a Tehetségekért Díj nyertesei egyenként nettó 150 ezer Ft pénzjutalomban részesülnek az írott sajtó – rádió – videó kategóriákban. Eredményhirdetés 2013 decemberében lesz.

- Célunk, hogy minél több, ma még esetleg kevésbé ismert, ám kivételes adottságokkal bíró fiatal számára biztosítsuk a sikeres pályafutás elindításának lehetőségét – ahogy az olimpiai aranyérmes kardvívónk, Szilágyi Áron esetében is történt -, legyen szó sportról, művészetről vagy tudományról – mondta Gáborné Haáz Andrea, az Új Európa Alapítvány ügyvezetője. - Ehhez azonban nemcsak megfelelő eszközökre vagy anyagi támogatásra van szükségük, amellyel eljuthatnak a nemzetközi versenyekre, hanem a széles közvélemény biztosította ismertségre is.

A pályázati felhívásról további részletek találhatók a www.tehetsegesfiatalok.hu oldalon.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

14 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.