2012. január 07.

Médiatervezési közbeszerzés a kormánytól

Bruttó 800 millió forintos keretösszegről döntenek a kétfordulós tenderen.

Bruttó 800 millió forintos keretösszegről döntenek a kétfordulós tenderen.

Kétfordulós közbeszerzésen, bruttó 800 millió forint keretösszegig médiastratégia megalkotására és médiatervezésre keres vállalkozókat a Miniszterelnökség - írja az MTI. A feladatok közé tartozna a média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozása, a médiakampányok tervezése, a médiavásárlás, a médiagyártás, illetve a kampányok utóértékelése és kutatások készítése.

A közbeszerzésre csak olyan cég jelentkezhet, amelynek az elmúlt három évben a nettó árbevétele összességében elérte a 630 millió forintot, de egy évben több volt 315 millió forintnál. A kért feladatokból származó nettó árbevételének pedig a három év alatt el kellett érnie az 50 millió, egy évben pedig a 25 millió forintot.

A közbeszerzésre 2012. január 30-ig jelentkezhetnek az ügynökségek. A második fordulóba jutott jelentkezőket pedig február 8-ig értesíti a Miniszterelnökség.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

1 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

1 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.