2012. január 07.

Médiatervezési közbeszerzés a kormánytól

Bruttó 800 millió forintos keretösszegről döntenek a kétfordulós tenderen.

Bruttó 800 millió forintos keretösszegről döntenek a kétfordulós tenderen.

Kétfordulós közbeszerzésen, bruttó 800 millió forint keretösszegig médiastratégia megalkotására és médiatervezésre keres vállalkozókat a Miniszterelnökség - írja az MTI. A feladatok közé tartozna a média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozása, a médiakampányok tervezése, a médiavásárlás, a médiagyártás, illetve a kampányok utóértékelése és kutatások készítése.

A közbeszerzésre csak olyan cég jelentkezhet, amelynek az elmúlt három évben a nettó árbevétele összességében elérte a 630 millió forintot, de egy évben több volt 315 millió forintnál. A kért feladatokból származó nettó árbevételének pedig a három év alatt el kellett érnie az 50 millió, egy évben pedig a 25 millió forintot.

A közbeszerzésre 2012. január 30-ig jelentkezhetnek az ügynökségek. A második fordulóba jutott jelentkezőket pedig február 8-ig értesíti a Miniszterelnökség.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.