2014. június 26.

Médiaügynökséget választott a Vodafone

A Team Reden belül állítanak fel médiacsapatot a magyar piacon - írja a Kreatív.

A Team Reden belül állítanak fel médiacsapatot a magyar piacon - írja a Kreatív.

A Vodafone globális médiatenderét hónapokkal ezelőtt a GroupM nyerte, és ennek nyomán a legtöbb piacon az MEC látja el a médiatervezési és -vásárlási feladatokat, ám itthon ennél az ügynökségnél van a Telekom, így kérdéses volt a megoldás.

A korábbi hírekkel ellentétben azonban nem a MindShare kapta a feladatot, hanem - mint a Kreatív értesült - a Vodafone vezető stratégiai és kreatívügynökségén, a Team Reden belül hoznak létre médiás csapatot. Az értesülést a mobilszolgáltató megerősítette.

A médiacsapat vezetője Macher Szabolcs lesz, aki legutoljára a ForestView performance marketing ügynökséget irányította.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

15 órája

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

16 órája

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.