2016. szeptember 07.

Még lehet jelentkezni a Siemens regionális sajtódíjára

Intelligens infrastruktúra témában 2016. szeptember 12-ig megjelent publikációikkal nevezhetnek a sajtó munkatársai.

További öt napja van az újságíróknak arra, hogy nevezzenek a Siemens regionális sajtó-díjára. A Siemens Press Award 2016-on Közép- és Kelet-Európa tíz országának minden újságírója részt vehet, aki beküldi „intelligens infrastruktúra” témakörével foglalkozó eredeti munkáját. A pályázaton azonos feltételekkel indulhatnak az online és a nyomtatott médiában megjelent szövegek, a hírügynökségek tudósítóinak beszámolói, illetve az elektronikus médiában, tévében és rádióban közzétett riportok, amelyek 2015. szeptember 1. és 2016. szeptember 12. között jelentek meg.

Magyarország három legjobb pályázatát szakértő zsűri választja ki. A publikációk szerzői bejutnak a verseny bécsi döntőjébe, ahol egy nemzetközi szakemberekből álló bizottság díjazza a régió legkiemelkedőbb sajtómunkáit. A bécsi döntő nyerteseit a Siemens egy háromnapos tanulmányúttal jutalmazza.

A vállalat arra kéri az érdeklődő újságírókat, hogy küldjék be pályázatukat elektronikus formában a kommunikacio.hu@siemens.com e-mail címre, vagy postai úton az alábbi címre: Siemens Zrt. kommunikáció és kormányzati kapcsolatok, 1143 Budapest, Gizella út 51-57. A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. szeptember 12.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

15 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

20 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.