A női egyenjogúság terén a Droga5 Gisele Bündchennel készített kampányát tüntették ki, Rádió kategóriában pedig egy kifejezetten zavarba ejtő projektre esett a zsűri választása.

A Design kategóriában 79 Oroszlánt osztottak ki. A Grey London által a brit Volvonak készített Lifepaint kampány a második Nagydíját nyerte meg. Az indoklás szerint hatással van a kultúrára, a márka célkitűzéseihez kapcsolódik, skálázható, és a design problémamegoldó szerepére épít.

A Cyber Grand Prix esetében ismét a diverzitást és a női egyenjogúságot díjazták: a Droga5 Gisele Bündchen főszereplésével készítette el az Under Armour sportszermárka I Will What I Want elnevezésű kampányát, melyben az adatok valósidejű alkalmazását, valamint a teljes vásárlási ciklust felölelő megközelítést is értékelték.

 

Termékdesign kategóriában a dubai Geometry GlobalThe Lucky Iron Fish Project”-je nyerte a nagydíjat, amely évszázados módszerekkel, a felhasználói élményre építve előállított terméket takar.

Rádió kategóriában 58 oroszlánt osztottak ki. Nagydíjas a Grey düsseldorfi és berlini irodája a SoundCloud The Berlin Wall of Sound – The Most Unberable Radio Ad” című, 7 perc 32 másodperc hosszúságú és a hallgatók komfortzónáján meglehetősen kívül mozgó, történelmi ihletésű kampányáért.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

1 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

1 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.