2011. január 06.

Még versenybe lehet szállni az év legsikeresebb promócióival

Testvér kiadványunk, a Trade Magazin ismét meghirdette FMCG promóciós versenyét, melyre 2011. január 10-ig várják a jelentkezéseket.

Testvér kiadványunk, a Trade Magazin ismét meghirdette FMCG promóciós versenyét, melyre 2011. január 10-ig várják a jelentkezéseket, öt kategóriában.

Ismét versenybe szállhatnak a Trade Magazin által meghirdetett "Az év legsikeresebb promóciója" díjért az FMCG cégek. Öt kategóriában (élelmiszer, ital, non-food, HORECA, kereskedelmi) lehet nevezni 2011. január 10-ig.

A díjért a promotált termék gyártója vagy forgalmazója és/vagy a promóció kivitelezője indulhat olyan országos aktivitásokkal, amelyek 2009. november 1. és 2010. október 31. között futottak. A kategória győztesek és a különdíjasok személyére a 2011. április 14-i díjátadó gálán derül fény.

A versenybe nevezett promóciók sikeréről kategóriánként megkérdezett kereskedő partnerek és vásárlók döntenek. A gasztronómiai promóciók versenyének résztvevőit vendéglátós szakemberek bírálják el. A promóciós eszközök hatékonyságát és a kreatív munkát szakmai zsűri véleményezi.

További információ és a jelentkezési lap elérhető a Trade Magazin weboldalán vagy a marketing@trademagazin.hu e-mail címen.

Címkék: trade magazin