2014. október 22.

Megállapodott a Bauer és a Readly

Az „all-you-can-read” kereskedelmi modellen alapuló Readly applikáció Európa legnagyobb folyóirat-kiadójával kötött nemzetközi megállapodást.

Az „all-you-can-read” kereskedelmi modellen alapuló Readly applikáció Európa legnagyobb folyóirat-kiadójával kötött nemzetközi megállapodást.

A digitális tartalmak olvasása terén piacvezető Readly International és a Bauer Media Group megállapodásának tárgya a kiadó tulajdonában lévő folyóiratok digitális forgalmazása, ami azt jelenti, hogy száznál több új lap – köztük a Cosmopolitan, az InTouch, az FHM, az Auto Zeitung és a Grazia – is elérhető lesz a Readly előfizetői számára. Ez az első olyan megállapodás, amely magába foglalja a Bauer valamennyi kiadványának digitális megjelenését minden olyan országban, ahol a Readly jelen van. Az applikáció által a Bauer Magazine elérhető lesz okostelefonon és táblagépen keresztül mintegy ötven országban. A Readly, amelyet az olvasás Spotify-ának vagy Netflixének is neveznek, korlátlan mennyiségű tartalmat kínál gazdaságos áron.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

13 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

17 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.