2016. március 16.

Megállapodott a WMN és a Madhouse

A kizárólagosan mobilhirdetésekkel foglalkozó Madhouse értékesíti a wmn.hu online női életmód és kult magazin mobil felületét.

A budapesti székhelyű Madhouse partnersége 2015 végén indult a D. Tóth Kriszta által alapított és főszerkesztett WMN prémium portállal. A megállapodás óta eltelt időszakban mobilon vagy tableten a Madhouse olyan ügyfeleinek hirdetései voltak láthatóak, mint például a Mango, a Samsung vagy a Vodafone.

„A WMN a tudatos, érdeklődő nők magazinja, amely stabil olvasóbázissal, valamint színes, mégis letisztult külsővel rendelkezik. Ezek olyan tényezők, amelyek kulcsfontosságúak hirdetési felületeink megválasztásánál, hiszen ügyfeleink a legjobb oldalakon kívánnak eljutni a célközönségükhöz. Örülünk, hogy a már meglévő portfóliónkat olyan kivételes partnerrel bővíthettük mint a WMN” – fejtette ki a Madhouse ügyvezető igazgatója, Brindza Gábor.

„A WMN-nél elsősorban a véleményvezér szerzőink által előállított szöveges és videós tartalmi együttműködésekben hiszünk, amelyek ugyebár minden médiatípuson megjelennek. A jelentős mobil elérésünk azonban indokolta, hogy használjuk ki az elérhető hirdetési felületek display részét is. Olyan partnert választottunk, aki hozzánk hasonlóan innovatív a maga területén, ezzel garantálva, hogy kizárólag magas minőségű reklámok jelennek majd meg mobil platformjainkon”- mondta Zákányi Gáspár, a WMN értékesítési és üzletfejlesztési vezetője.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

12 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

12 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.