2016. március 16.

Megállapodott a WMN és a Madhouse

A kizárólagosan mobilhirdetésekkel foglalkozó Madhouse értékesíti a wmn.hu online női életmód és kult magazin mobil felületét.

A budapesti székhelyű Madhouse partnersége 2015 végén indult a D. Tóth Kriszta által alapított és főszerkesztett WMN prémium portállal. A megállapodás óta eltelt időszakban mobilon vagy tableten a Madhouse olyan ügyfeleinek hirdetései voltak láthatóak, mint például a Mango, a Samsung vagy a Vodafone.

„A WMN a tudatos, érdeklődő nők magazinja, amely stabil olvasóbázissal, valamint színes, mégis letisztult külsővel rendelkezik. Ezek olyan tényezők, amelyek kulcsfontosságúak hirdetési felületeink megválasztásánál, hiszen ügyfeleink a legjobb oldalakon kívánnak eljutni a célközönségükhöz. Örülünk, hogy a már meglévő portfóliónkat olyan kivételes partnerrel bővíthettük mint a WMN” – fejtette ki a Madhouse ügyvezető igazgatója, Brindza Gábor.

„A WMN-nél elsősorban a véleményvezér szerzőink által előállított szöveges és videós tartalmi együttműködésekben hiszünk, amelyek ugyebár minden médiatípuson megjelennek. A jelentős mobil elérésünk azonban indokolta, hogy használjuk ki az elérhető hirdetési felületek display részét is. Olyan partnert választottunk, aki hozzánk hasonlóan innovatív a maga területén, ezzel garantálva, hogy kizárólag magas minőségű reklámok jelennek majd meg mobil platformjainkon”- mondta Zákányi Gáspár, a WMN értékesítési és üzletfejlesztési vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.