2016. augusztus 24.

Megbízás az Ogilvy PR-nek

Hírnévmenedzsmenttel, kommunikációs tanácsadással, valamint sajtókapcsolataival támogatja a Maxus ügynökséghálózat magyarországi irodáját.

A digitális technológiában vezető pozíciót betöltő Maxus Hungary az Ogilvy Public Relations ügynökséget választotta ki kommunikációs feladatainak ellátására. A WPP, valamint a GroupM tagjaként működő vállalat az Ogilvy PR segítségével mostantól tovább erősíti piaci helyzetét, reputációját és vállalati kommunikációjának hatékonyságát.

„A két ügynökség kapcsolata erősebb alapokon nyugszik, mint az első pillanatban természetesnek tűnő üzleti szinergiák kiaknázása. A Maxus olyan társadalmilag is fontos ügyben is aktív cselekvő, amellyel mi is csak maximálisan azonosulni tudunk. Fontos és támogatandó gondolatnak tartjuk, hogy ugyanazért a munkáért a női és férfi munkavállalók ugyanolyan jövedelemben részesüljenek” – nyilatkozta Mezei Márk, az Ogilvy PR vezetője.

A médiaügynökségek világában a Maxust nem csak a kreatív technológiai tudása különbözteti meg a többi ügynökségtől, de egyedi vállalati filozófiája is.Minden bizonnyal számos gender equality kezdeményezés létezik más nemzetközi, multinacionális ügynökségek életében is. Nincsenek pontos ismereteink annak kapcsán hogy például miként viszonyul egymáshoz a női és férfi dolgozók bére a versenytársaknál, ugyanakkor a Maxus nemzetközi és hazai vezetői biztosra akarnak menni ebben a kérdéskörben is az ügynökség életében. Ezért ezt a témát kiemelt fontossággal kezelik. Programjuk sikerességét mutatja, hogy az iparági átlaghoz képest a Maxusnál jóval nagyobb a női munkavállalók aránya, valamint jelentősen kisebb a nemek közti fizetésarány eltérés.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.