2016. szeptember 27.

Megérkezett a Stingray Music alkalmazás

A zenei alkalmazás mostantól ingyenesen elérhető Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában pedig a freeSAT Medium TV, Medium HD TV és Plus HD TV ügyfelei számára.

„Izgatottak vagyunk, hogy végre megismertethetjük a Stingray Music applikációt a UPC Direct és a freeSAT előfizetőivel is” – mondta Mathieu Péloquin, a Stingray Digital Group marketingért és kommunikációért felelős senior alelnöke – „Azoknak a zenehallgató embereknek, akik útközben is szeretnék hallgatni kedvenc számaikat és szeretnének újabb és újabb műfajokat megismerni, a Stingray Music már bizonyította nélkülözhetetlenségét. A Stingray Music mobilalkalmazás által kínált zenehallgatási élmény attól válik egyedülállóvá, hogy a lejátszási listákat zenei szakértők állítják össze. Ők biztosítják a szakértelmet ahhoz, hogy a hallgatott számok a lehető legjobban illeszkedjenek minden pillanathoz, helyszínhez és hangulathoz.”

A Stingray Music alkalmazás egy reklámmentes szolgáltatás, amely kiegészíti a televízió szolgáltatóknál elérhető Stingray Music csatornákat. Az applikáció letöltésével a felhasználók ugyanazokat a zenei csatornákat hallgathatják útközben, amelyeket otthon is nézhetnek a TV-ben. A lejátszási listák zeneszámaiban megtalálhatók a rock és pop, valamint a jazz és komolyzene leghíresebb előadói, továbbá napjaink sztárjai is, mint például Ariana Grande, Ed Sheeran a Coldplay vagy Avicii.

Az applikáció az alábbi linkekről tölthető le: iTunes, Google Store

A hordozható eszközök mellett a szolgáltatás elérhető az előfizetők televíziós kínálatában is. A Stingray 10 digitális audiocsatornát tartalmazó szolgáltatása a Medium TV, Medium HD TV, Plus HD TV, Medium HD Combo és Plus HD Combo csomagokban érhető el a 200 és 209-es csatornahelyek között.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

11 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

16 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.