2016. szeptember 27.

Megérkezett a Stingray Music alkalmazás

A zenei alkalmazás mostantól ingyenesen elérhető Magyarországon a UPC Direct, Csehországban és Szlovákiában pedig a freeSAT Medium TV, Medium HD TV és Plus HD TV ügyfelei számára.

„Izgatottak vagyunk, hogy végre megismertethetjük a Stingray Music applikációt a UPC Direct és a freeSAT előfizetőivel is” – mondta Mathieu Péloquin, a Stingray Digital Group marketingért és kommunikációért felelős senior alelnöke – „Azoknak a zenehallgató embereknek, akik útközben is szeretnék hallgatni kedvenc számaikat és szeretnének újabb és újabb műfajokat megismerni, a Stingray Music már bizonyította nélkülözhetetlenségét. A Stingray Music mobilalkalmazás által kínált zenehallgatási élmény attól válik egyedülállóvá, hogy a lejátszási listákat zenei szakértők állítják össze. Ők biztosítják a szakértelmet ahhoz, hogy a hallgatott számok a lehető legjobban illeszkedjenek minden pillanathoz, helyszínhez és hangulathoz.”

A Stingray Music alkalmazás egy reklámmentes szolgáltatás, amely kiegészíti a televízió szolgáltatóknál elérhető Stingray Music csatornákat. Az applikáció letöltésével a felhasználók ugyanazokat a zenei csatornákat hallgathatják útközben, amelyeket otthon is nézhetnek a TV-ben. A lejátszási listák zeneszámaiban megtalálhatók a rock és pop, valamint a jazz és komolyzene leghíresebb előadói, továbbá napjaink sztárjai is, mint például Ariana Grande, Ed Sheeran a Coldplay vagy Avicii.

Az applikáció az alábbi linkekről tölthető le: iTunes, Google Store

A hordozható eszközök mellett a szolgáltatás elérhető az előfizetők televíziós kínálatában is. A Stingray 10 digitális audiocsatornát tartalmazó szolgáltatása a Medium TV, Medium HD TV, Plus HD TV, Medium HD Combo és Plus HD Combo csomagokban érhető el a 200 és 209-es csatornahelyek között.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.