2016. október 06.

Meghosszabbítják a Sándor Imre PR-Díj pályázatát

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) egy héttel meghosszabbítja a szeptember végén kiírt Sándor Imre pályázatának nevezési időszakát, így október 14-ig fogadja a pályázatokat.

A hazai PR-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal ötödik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb PR-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére. A Sándor Imre PR-Díjakat hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban osztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.

Az MPRSz célja az, hogy minél igényesebb pályaművek érkezzenek be pályázataira. Több pályázó is jelezte, hogy a kommunikációs szempontból zsúfolt októberi időszakban, több időre lenne szüksége az elismerésre érdemes pályamunkák elkészítéséhez. Ennek fényében döntött úgy a Magyar PR Szövetség, hogy további egy héttel meghosszabbítja a nevezési időszakot.

A nevezés feltételei és körülményei változatlanok, a pályázati kiírás letölthető az MPRSz honlapjáról.

A díjakat novemberben, az MPRSz PR Kávéházi Estjén, ünnepélyes keretek között osztják ki.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.