2011. július 21.

Meghosszabbított EFFIE-határidő

A szervezők meghosszabbították EFFIE-re szánt pályamunkák leadási határidejét. A jelentkezők még július 29., péntekig nevezhetnek.

A szervezők meghosszabbították EFFIE-re szánt pályamunkák leadási határidejét. A jelentkezők még július 29., péntekig nevezhetnek az idén 10. alkalommal megrendezendő versenyre.

A 2011-es EFFIE egyik újdonsága, hogy már 11 kategóriában lehet pályázni. Új kategóriaként a kis költségvetésű kampányok, a tartósan, több éven át sikeres kommunikációk, a gyógyszerek, az üzleti (B2B) kommunikációk, a bevezető kampányok és a kereskedelmi kommunikáció szerepel a listán. Az új struktúra lehetővé teszi a több kategóriába való egyidejű nevezést is (pl. telekommunikációs szolgáltatás bevezető kampánya). A pályázó ügynökségek online, a http://www.effie.hu oldalon adhatják be nevezéseiket és pályamunkáikat.

A zsűri szeptember elején értékeli a döntőbe jutott alkotásokat, a Díjátadó Gálaestre a Nemzeti Színházban kerül sor 2011. október 14-én. A hazai EFFIE-t a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közösen szervezi.