2019. november 18.

Meghosszabbították a beadási határidőt

Az eredeti tervek szerint múlt hét péntekig lehetett pályázni, de az érdeklődésre való tekintettel a Sportmarketing Tagozat elnöksége három nappal meghosszabbítja a Sportmarketing Díj pályázatok beadásának határidejét.

„Már múlt hét végén is sok pályázat érkezett a Díjra. Bíztunk benne, hogy nagy népszerűségének fog örvendeni a Sportmarketing Díj, de arra nem számítottunk, hogy még az utolsó pillanatokban is annyian fognak érdeklődni a lehetőség iránt, hogy meg kell hosszabbítsuk a pályázatok leadásának határidejét. Pénteken az elnökséggel közösen azt a döntést hoztuk meg, hogy egy pár nappal kitoljuk a nevezés határidejét, hogy minél több pályamű tudja magát megméretni az első Sportmarketing Díjon, hogy minél több kiváló hazai kampányon keresztül mutathassuk be a sportmarketing, mint iparág üzleti jelentőségét" – mondta Németh Ottó, a Sportmarketing Díj zsűrijének elnöke, az MMSZ Sportmarketing Tagozatának alelnöke.

A meghosszabbított határidő: 2019. november 20. - 18 óra!

Pr-ügynökséget választott a GLAMI

16 órája

A megbízás magába foglalja a márka sajtóközpontjának létrehozását, üzemeltetését, a márkaismertség növelését, a marketingkommunikáció szakértői támogatását, valamint a pr-aktivitások tervezését és megvalósítását.