2016. október 24.

Meghosszabbították a nevezési határidőt

Akinek kedve és tehetsége engedi, csak az idejébe nem fért bele, a jövő héten még nevezhet.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség a kreativ.hu online szakmai portállal és a Petőfi Rádióval együttműködésben, a Multicom támogatásával ötödik alkalommal is megrendezi immár hagyományossá érett Call Center Hangszépségversenyét.

A megmérettetésre október 30-ig várják minden telefonos ügyfélszolgálaton dolgozó kolléga jelentkezését, aki úgy érzi, jó eséllyel indul az idei legszebb női vagy férfi hang címért akár a közönségszavazáson, akár a szakmai zsűri előtt.

Az előző évektől eltérően idén egy szervezői előzsűri választja ki a döntős hangokat, a döntőbe jutott 10-10 legjobb férfi és női hang a szavazófelülettel a www.kreativ.hu oldalára kerül ki november elején. Innentől a közönségszavazás dönti el, hogy ki lesz Magyarország legszebb női és férfi call centeres hangja. A döntőzsűri tagjai szintén a döntősök közül egy-egy szakmai különdíjra érdemes versenyzőt választanak ki. A szavazást és a döntőzsűrizést november 9-én zárják le, az egyes kategóriák győzteseit pedig november 16-án a Kreatív LolliPOP 2016 díjátadó gáláján hirdetik ki.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.