2016. október 24.

Meghosszabbították a nevezési határidőt

Akinek kedve és tehetsége engedi, csak az idejébe nem fért bele, a jövő héten még nevezhet.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség a kreativ.hu online szakmai portállal és a Petőfi Rádióval együttműködésben, a Multicom támogatásával ötödik alkalommal is megrendezi immár hagyományossá érett Call Center Hangszépségversenyét.

A megmérettetésre október 30-ig várják minden telefonos ügyfélszolgálaton dolgozó kolléga jelentkezését, aki úgy érzi, jó eséllyel indul az idei legszebb női vagy férfi hang címért akár a közönségszavazáson, akár a szakmai zsűri előtt.

Az előző évektől eltérően idén egy szervezői előzsűri választja ki a döntős hangokat, a döntőbe jutott 10-10 legjobb férfi és női hang a szavazófelülettel a www.kreativ.hu oldalára kerül ki november elején. Innentől a közönségszavazás dönti el, hogy ki lesz Magyarország legszebb női és férfi call centeres hangja. A döntőzsűri tagjai szintén a döntősök közül egy-egy szakmai különdíjra érdemes versenyzőt választanak ki. A szavazást és a döntőzsűrizést november 9-én zárják le, az egyes kategóriák győzteseit pedig november 16-án a Kreatív LolliPOP 2016 díjátadó gáláján hirdetik ki.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.