2013. június 14.

Meghosszabbították az EFFIE leadási határidejét

A nevezni szándékozók kérésének eleget téve a szervezők meghosszabbítják egy héttel a pályázatok beadásának határidejét.

A nevezni szándékozók kérésének eleget téve a szervezők meghosszabbítják egy héttel a pályázatok beadásának határidejét.

Az új nevezési határidő így június 24. lett. Fontos információ az is, hogy a szervezők további segítséget nyújtanak a pályázóknak: a pályaműben szövegkiemelésre van mód, ami eddig a nem megengedett eszközök közé tartozott. Ez a pályázat íróinak lehetőséget ad a lényeges információk hangsúlyozására a zsűritagok felé, akiknek mindössze 8 percük van, hogy értékeljenek és eldöntsék a pályázat pontszámát 1-100 között. (A zsűri értékelési szempontjairól többet itt tudhatnak meg többet.)

Az EFFIE reklámhatékonysági versenyre idén is 12 kategóriában várja a nevezéseket az IAA Magyar Tagozata és a MAKSZ. Az elmúlt két EFFIE-n bevezetett és népszerűvé vált kategóriákba most is lehet nevezni: a „Big marketing idea” kategóriába olyan újszerű, eddig nem alkalmazott marketing megoldások bemutatását várják, amelyek döntően hozzájárultak a hatékony eredmény eléréséhez, a „Hosszú távú hatékonyság” kategóriában olyan kampányokat fogadnak el, amellyel a pályázó minimum három évig tartósan kiemelkedő eredményeket tud felmutatni. A „Kis költségvetésű kampány” kategóriába gazdasági célú, 5 millió forint alatt megvalósult kampányokkal lehet nevezni.

A EFFIE-re érkező pályázati anyagokat a szokásos értékelési folyamatnak megfelelően a neves szakemberekből álló zsűri szeptember elején bírálja el szigorú pontrendszer alapján. Az ünnepélyes díjátadó gálát október közepén rendezik meg.

Az EFFIE-díj a marketingkommunikációs iparág egyik legkiemelkedőbb megmérettetése világszerte. A kommunikáció valódi célját, az eredményességet, az üzleti sikert díjazza. Az EFFIE alappillérei az objektivitás, a függetlenség és a transzparencia.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.