2011. április 15.

Megint BrandCamp

A közösségi médiáról, az új reklámmegoldásokról és az Y generációról esik szó az egynapos eseményen.

A közösségi médiáról, az új reklámmegoldásokról és az Y generációról esik szó az egynapos eseményen.

Negyedik alkalommal rendezik meg az Extreme Rendezvényügynökség és a Traffic BTL Kommunikációs ügynökség a BrandCamp-et. A felsőoktatásban tanulókat megcélzó márkatábor egy napos lesz, az eseményre 2011. május 12-én kerül sor az U26 Clubshop területén.

Az idei fő témát a közösségi hálózatok, a bennük rejlő fejlődési lehetőségek, az újgenerációs hirdetési megoldások és az Y generáció adják. A program április 28-ával véglegesedik, de már biztos, hogy az előadók között lesz Lázár Vilmos (CBA), Dr. Pánczél Andrea (MOL), Büttl Krisztián (Red Bull), Beke Zsuzsa (Richter Gedeon), Kismartoni Zsolt (Facebook / Est Media Group) és Nagy Bálint (IBS).

 

"A diákok gyakorlati 'továbbképzése' kiemelt szereppel bír mind az Extreme, mind a Traffic BTL életében, és a pályakezdők folyamatos alkalmazása és kinevelése mellett a cégcsoport a Traffic Awards marketing pályázaton is lehetőséget nyújt számukra a szakma megismerésére. A pályázat alapján több éves tapasztalatunk, hogy az iskolapadban tanultak nem feltétlenül jelentenek azonnal alkalmazható tudást, és tendernyertes ötleteket, ezért is jelenthet a diákok számára életbevágó lehetőséget a Brand Camp-en való jelenlét" - mondja Halász Domokos, az esemény szervezője.