2010. december 18.

Megint Glamour

A tavalyi óriási sikerre való tekintettel a Glamour magazin 2011-ben is megrendezi a Women of the Year díjátadó gálát.

A tavalyi óriási sikerre való tekintettel a Glamour magazin 2011-ben is megrendezi a Women of the Year díjátadó gálát.

Az olvasók ezúttal 6 kategóriában szavazhatnak az „év nőire” és +1 kategóriában „a legsármosabb férfira” az Axel Springer – Budapest Kiadói Kft. gondozásában megjelenő magazin szervezésében.

A társaság jövő márciusban hirdetjük ki az „év nőit”, ill. a „legsármosabb férfit” olvasói szavazatok alapján, akik a www.glamouronline.hu-n leadott szavazataikkal voksolhatnak az év ikonjaira.

A legjobb divattervező Abodi Dóra, Mojzes Dóra, Szegedi Kata, Tóth Bori és Vágó Réka, a legjobb modell Axente Vanessa, Fórizs Adina, Mihalik Enikő, Srej Zsófi és Palvin Barbara, a legjobb színésznő Gallusz Niki, Gryllus Dorka, Schell Judit, Szinetár Dóra és Tompos Kátya, a legjobb énekesnő Harcsa Veronika, Kozma Orsi, Németh Juci, Rúzsa Magdi és Tóth Gabi, míg a legjobb műsorvezető Lilu, Ördög Nóra, Peller Mariann, Barabás Éva és Vágó Piros közül kerül ki. A legsármosabb férfi címért Fehér Balázs, Kállay-Saunders András, Király Viktor, Kolovratnik Krisztián és Takács Nicolas indulhat, a legszebb hajú sztár pedig Horgas Eszter, Erdőhegyi Brigitta, Bódi Sylvi, Janicsák Veca vagy Gigi lehet.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.