2010. szeptember 27.

Megint Országos Média Diákverseny

Az OMD Hungary tízedik alkalommal rendezi meg az Országos Média Diákversenyt. A múlt héten volt az első menet.

Az OMD Hungary tízedik alkalommal rendezi meg az Országos Média Diákversenyt. A múlt héten volt az első menet.

A verseny honlapjáról letölthető a versenykiírás, aminek témáját idén az Airwaves adja. A verseny írásbeli és szóbeli fordulóból áll. Az írásbeli anyagokkal november 4-ig lehet pályázni. A szóbeli döntőre november 26-án a KINO Moziban kerül sor.

A verseny célja elősegíteni az egyetemi és főiskolai hallgatók körében a kommunikációs stratégiai tervezés, azon belül a médiatervezés gyakorlati megismerését népszerűsítését, továbbá hozzájárulni a hallgatók minél magasabb szintű képzéséhez, szakmai fejlődéséhez. A verseny egy valódi ügynökségi pályázatot szimulál, ahol tapasztalatokat szerezhetnek a versenyzők, hogy mit él át egy ügynökség tender szituációban.

A jubileumi verseny tartogat meglepetéseket. Az évforduló alkalmából megújult honlappal és facebook oldallal (www.facebook.com/OrszagosMediaDiakverseny), illetve az alkalomra Szajki Péter rendezővel, online terjesztésre készített reklámfilmmel hívjuk fel a diákok figyelmét a versenyre. Továbbá lehetőséget adunk a nevező csapatok szurkolóinak, hogy szavazataikkal döntőbe juttassák kedvenc csapatukat – közölte a társaság.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.