2010. szeptember 27.

Megint Országos Média Diákverseny

Az OMD Hungary tízedik alkalommal rendezi meg az Országos Média Diákversenyt. A múlt héten volt az első menet.

Az OMD Hungary tízedik alkalommal rendezi meg az Országos Média Diákversenyt. A múlt héten volt az első menet.

A verseny honlapjáról letölthető a versenykiírás, aminek témáját idén az Airwaves adja. A verseny írásbeli és szóbeli fordulóból áll. Az írásbeli anyagokkal november 4-ig lehet pályázni. A szóbeli döntőre november 26-án a KINO Moziban kerül sor.

A verseny célja elősegíteni az egyetemi és főiskolai hallgatók körében a kommunikációs stratégiai tervezés, azon belül a médiatervezés gyakorlati megismerését népszerűsítését, továbbá hozzájárulni a hallgatók minél magasabb szintű képzéséhez, szakmai fejlődéséhez. A verseny egy valódi ügynökségi pályázatot szimulál, ahol tapasztalatokat szerezhetnek a versenyzők, hogy mit él át egy ügynökség tender szituációban.

A jubileumi verseny tartogat meglepetéseket. Az évforduló alkalmából megújult honlappal és facebook oldallal (www.facebook.com/OrszagosMediaDiakverseny), illetve az alkalomra Szajki Péter rendezővel, online terjesztésre készített reklámfilmmel hívjuk fel a diákok figyelmét a versenyre. Továbbá lehetőséget adunk a nevező csapatok szurkolóinak, hogy szavazataikkal döntőbe juttassák kedvenc csapatukat – közölte a társaság.

 

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

17 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

17 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.