2016. október 14.

Megint az Ország Boltja lett az Extreme Digital

Szórakoztatóelektronika kategóriában nyert népszerűségi díjat az Extreme Digital a magyarországi internetes áruházak számára meghirdetett versenyen.

Az Ország Boltja elnevezésű verseny célja, hogy az internetezők szavazatai és a vásárlásokat követő értékelések nyomán megtalálja a legjobb és legnépszerűbb magyar webáruházakat - közölte portálinkkal pénteken a társaság

Az Ország Boltja 2016-os díjait három kategóriában ítélték oda a csatlakozó online áruházaknak, amelyek közül az Extreme Digital webáruháza a szórakoztatóelektronikai kategória népszerűségi díját nyerte el az idén.

Az Extreme Digital jelenleg a piacvezető magyar online kereskedő a GKI Digital iparági kutatásai szerint: a vállalat 2015-ben 20 százalékkal növelte forgalmát, míg a teljes online kiskereskedelmi szektor ennél kisebb mértékben, 16 százalékkal bővült. Itthon az online vásárlók túlnyomó többségében az ügyfél elégedett a vásárlással, az Extreme Digitalnál például csupán a tranzakciók 0,5 százalékával kapcsolatban fordult elő reklamáció - írták.

 

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

11 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

16 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.