2016. október 14.

Megint az Ország Boltja lett az Extreme Digital

Szórakoztatóelektronika kategóriában nyert népszerűségi díjat az Extreme Digital a magyarországi internetes áruházak számára meghirdetett versenyen.

Az Ország Boltja elnevezésű verseny célja, hogy az internetezők szavazatai és a vásárlásokat követő értékelések nyomán megtalálja a legjobb és legnépszerűbb magyar webáruházakat - közölte portálinkkal pénteken a társaság

Az Ország Boltja 2016-os díjait három kategóriában ítélték oda a csatlakozó online áruházaknak, amelyek közül az Extreme Digital webáruháza a szórakoztatóelektronikai kategória népszerűségi díját nyerte el az idén.

Az Extreme Digital jelenleg a piacvezető magyar online kereskedő a GKI Digital iparági kutatásai szerint: a vállalat 2015-ben 20 százalékkal növelte forgalmát, míg a teljes online kiskereskedelmi szektor ennél kisebb mértékben, 16 százalékkal bővült. Itthon az online vásárlók túlnyomó többségében az ügyfél elégedett a vásárlással, az Extreme Digitalnál például csupán a tranzakciók 0,5 százalékával kapcsolatban fordult elő reklamáció - írták.

 

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.