2013. október 18.

Megint lesz Internetes Vásárlás Napja

November 8-án már harmadik alkalommal jelentkezik a DotcommerceDay, azaz az Internetes Vásárlás Napja.

November 8-án már harmadik alkalommal jelentkezik a DotcommerceDay, azaz az Internetes Vásárlás Napja, mely nem csak egy esemény, hanem egy e-commerce mozgalom, amelyhez bármely webáruház szabadon csatlakozhat, aki erre a napra valamilyen egyedi, kedvezményes akciót ajánl a vásárlóknak.

Idén a MasterCard főtámogatóként csatlakozott az eseményhez, amelynek apropóján a kártyatársaság a bankkártyás fizetés előnyeire kívánja felhívni mind a vásárlók, mind a kereskedők figyelmét.

A rendezvény kitalálója és szervezője a Neo Interactive idén megújította a mozgalom központi weboldalát, és Facebook-alkalmazással is jelentkezik, amelyben például különböző kategóriák szerint termékakcióról szóló értesíthető állítható be. Ebben az évben az esemény Facebook oldala is nagyobb hangsúlyt kap, többek között itt zajlik az Internetes Vásárlás Napjához kapcsolódó nyereményjáték is.

2013-ban egyébként Lilu – az ismert tévés személyiség és divatblogger – lesz a mozgalom arca, azaz az Internetes Vásárlás Nagykövete, aki a tavalyi nagykövet Kamarás Ivánt követi ebben a pozícióban.