2014. február 04.

Megint nagyot vehet a Voda

Újabb óriásügylet felé kacsintgat a brit távközlési szolgáltató, amely hatalmas feltörekvő piacon döngetne nyitott kapukat az ügylettel.

Újabb óriásügylet felé kacsintgat a brit távközlési szolgáltató, amely óriási feltörekvő piacon döngetne nyitott kapukat az ügylettel.

A Bharti Airtelt megelőzve India legnagyobb mobilszolgáltatója jöhet létre azzal, ha a Vodafone felvásárolja a Tata Teleservices mobilüzletágát. A számos üzletágban jelen lévő mostani többségi tulajdonos szabadulna a cégtől, mert a távközlés terén nagyobb fantáziát lát a globális üvegszálas rendszerekben. (Ilyenekbe az elmúlt években 800 millió dollárt ölt.)

Hasonlóképpen nem lesz nehéz meggyőzni a japán DoCoMo-t, hogy szálljon ki; ők 2007-ben 2,7 milliárd dollárért szerezték meg a társaság 26 százalékát – emlékeztet a Financial Times. A helyi média ugyanakkor a norvég Telenort is lehetséges kérőként említi.

Elkészült az első nagy játszóházi médiakutatás

2 napja

A kutatásból kiderül, hogy a játszóház a fiatal családok egyik legkedveltebb helye, amely 20%-kal lekörözi az állatkertet, és 74%-kal a színházakat is, és majdnem felveszi a versenyt a tévénézéssel töltött idővel.