2014. április 03.

Megint összemegy a Tele2?

Újabb piacról vonulhat ki a svédországi központú távközlési társaság. Korábban már elpróbált koreográfiát ismételhet meg a vállalat.

Újabb piacról vonulhat ki a svédországi központú távközlési társaság. Korábban már elpróbált koreográfiát ismételhet meg a vállalat.

A Tele2 közleménye szerint számos opciót mérlegelve döntenek norvégiai működésük jövőjéről, a lehetőségek között a cégdarabolás és stratégiai partner bevonása éppúgy szerepel, mint a változatlan formában továbbmenetelés.

A társaságot az hozta döntési helyzetbe, hogy elbukták a tavaly decemberi LTE-frekvenciatendert. Ezen a Telenor, a TeliaSonera és a norvég piacra most belépő TeleData nyert. A Tele2 – amely még 2012-ben nyert kisebb negyedik generációs tartományokat – az év végi döntés után leállította 3G-fejlesztéseit az országban.

Tavalyelőtt Oroszországban is kiesett a 4G-tenderen a cég, amelyet nem sokkal később árulni is kezdtek - sikerrel.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

13 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

17 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.