2014. április 03.

Megint összemegy a Tele2?

Újabb piacról vonulhat ki a svédországi központú távközlési társaság. Korábban már elpróbált koreográfiát ismételhet meg a vállalat.

Újabb piacról vonulhat ki a svédországi központú távközlési társaság. Korábban már elpróbált koreográfiát ismételhet meg a vállalat.

A Tele2 közleménye szerint számos opciót mérlegelve döntenek norvégiai működésük jövőjéről, a lehetőségek között a cégdarabolás és stratégiai partner bevonása éppúgy szerepel, mint a változatlan formában továbbmenetelés.

A társaságot az hozta döntési helyzetbe, hogy elbukták a tavaly decemberi LTE-frekvenciatendert. Ezen a Telenor, a TeliaSonera és a norvég piacra most belépő TeleData nyert. A Tele2 – amely még 2012-ben nyert kisebb negyedik generációs tartományokat – az év végi döntés után leállította 3G-fejlesztéseit az országban.

Tavalyelőtt Oroszországban is kiesett a 4G-tenderen a cég, amelyet nem sokkal később árulni is kezdtek - sikerrel.

Az ALDI-nál is kezdődik a fesztiválszezon

38 perce

Harmadik éve találkozhatnak a fesztiválozók ideiglenes ALDI-üzletekkel Magyarországon. Idén két ALDI pop-up üzlet és három ALDI GrillTerasz várja a zenei fesztiválok résztvevőit.

Sokan segítettek a beteg gyerekeknek

1 órája

Az Érintettek Egyesület harmadik alkalommal szervezte meg az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen az Érintettek Véradást.