2011. szeptember 05.

Megint szemlézik az év honlapjait

Tizedik alkalommal rendezi meg a megmérettetést a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat.

Tizedik alkalommal rendezi meg a megmérettetést a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat.

Tizedik alkalommal hirdeti meg Az Év Honlapja versenyt a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat. Tavaly majd 360 pályázat érkezett be, s idén szeptember 1. és október 31. között várják a nevezéseket.

"Tudjuk, hogy a gazdasági helyzet idén sem engedi hosszú pórázra a marketingeseket, ezért a honlapokat a megszokott feltételekkel a megszokott díj ellenében lehet nevezni a pályázatra" - mondta el Béres Ferenc Attila, a pályázat vezetője.

Az eddigi 22 kategória három újabbal bővül idén. "A mobil marketing megoldások, márkázott digitális megoldások és a közösségi marketing megoldások kategória beépítésével új irányok felé nyitunk. Utóbbiban idén Az Év Facebook oldalát is kihirdetjük” - tette hozzá Varga István, a verseny alapítója.

Kategóriánként egyetlen weboldal kapja meg az év honlapjának szóló elismerést. Különdíjakat osztanak viszont a holtversenyben alulmaradt site-oknak. Az egyes kategóriák kiemelkedőnek ítélt indulói pedig Minőségi díjban is részesülhetnek.

A szakmai zsűrin túl lesz hagyományos közönségszavazás és a Facebookon is lehet lájkolni a kedvenc site-okat. Az Ifjúsági kategóriát pedig idén is a Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának Kereskedelem és marketing szakos hallgatói értékelik.

A díjátadóra 2011. december 2-án este kerül sor Budapesten, a Hotel Helia-ban. Előtte online workshopot tartanak. A díjátadó után pedig - idén először - afterpartyra kerül sor, ahová a gála résztvevőin túl a tágabb szakmát is várják.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.