2016. október 25.

Megjelent a Telenor fenntarthatósági jelentése

A tavaly elért gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatósági teljesítményét mutatja be.

A korszerű digitális oktatást segítő Hipersuli program útjára indítása, a gyermekek digitális biztonságát szolgáló oktatóanyag, a korrupciómentes vállalati működés ösztönzése nem csak a munkavállalók, hanem a beszállítók körében is – néhány példa azon erőfeszítésekre, amelyekkel a Telenor egy fenntarthatóbb vállalati közeg és társadalom kialakításához igyekszik hozzájárulni.

A fenntarthatósági jelentéstétel haszna kettős. Segítségével a vállalatok egyrészt beszámolnak nem-pénzügyi tevékenységükről az érintettjeik felé, másrészt maguk is számba vehetik a környezeti, társadalmi és gazdasági felelősségvállalás terén elért eredményeiket és az előttük álló kihívásokat.

„Bár ezen ügyek kapcsán egy magát valóban felelősnek érző vállalat sosem lehet elégedett, ám mi a Telenornál büszkék vagyunk mindarra, amit a fenntarthatóság terén az elmúlt néhány évben elértünk, és elkötelezettek vagyunk a további fejlődés iránt” – mondta el Vécsei Gábor, a Telenor Magyarország vezető vállalati felelősségvállalás szakértője.

A Telenor 2015-ös fenntarthatósági jelentését a Global Reporting Initiative nemzetközi jelentéstételi keretrendszer negyedik generációs irányelve (GRI G4) alapján készítette el. A jelentés GRI G4-nek való megfelelését Csutora Mária, Fenntarthatósági Indikátorok Kutatásvezető, egyetemi professzor tanúsította.

A Telenor 2015-ös fenntarthatósági jelentése teljes terjedelmében ezen a weboldalon érhető el.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

20 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.