2014. augusztus 04.

Megjelent az első marihuána reklám a The New York Times-ban

Egy olyan alkalmazást népszerűsítettek egész oldalas hirdetéssel, mellyel az orvosi felhasználású marihuánáról lehet információt szerezni.

Egy olyan alkalmazást népszerűsítettek egész oldalas hirdetéssel, mellyel az orvosi felhasználású marihuánáról lehet információt szerezni.

Sajátos mérföldkőhöz érkezett a patinás lap: első alkalommal jelent meg benne olyan hirdetés, amely a fűhöz kapcsolódik. A Leafly elnevezésű alkalmazás vásárolt 1/1-et a The New York Times-ban - írja a BrandRepublic.

Az appot azoknak szánják, akik az orvosi felhasználású marihuána használatáról, elérhetőségéről szeretnének többet megtudni. Ezt immár legálisan tehetik, hiszen New York államban nemrégiben legalizálták az orvosi marihuánát.

Idén januárban a coloradói engedély megadása után - néhány bevállalós márka kivételével -  még mindenki óvatos volt, s a törvényi szabadság ellenére sem a Google, sem a Twitter nem engedte be a fűvel kapcsolatos tartalmakat. Ehhez képest egy New York Times-ban megjelent 1/1 valóságos forradalom.

Maga a Leafly rendkívül büszke a hirdetésre és az elsőségére. Mint weboldalukon írják: miután a lap hat részből álló sorozatot jelentetett meg a legalizálásról, kaptak az alkalmon, hogy hirdessenek.

Mostanra az Egyesült Államok 23 államában engedélyezték, hogy a súlyos betegségekben szenvedők tüneteik enyhítésére füvet vehessenek teljesen legálisan. Ilyen betegség a rák, a szklerózis multiplex vagy az AIDS.

A Leafly által idézett adatok szerint nyolcból három amerikai egyetért azzal, hogy engedélyezzék a fű orvosi célú használatát.

A Leafly hirdetése

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

1 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

1 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.