2018. február 01.

Megkezdte a végső visszaszámlálást a Bridgestone

Globális Olimpiai Partnerként termékekkel, sportolók támogatásával, oktatási programokkal is segíti a Téli Olimpiai Játékok megrendezését az abroncsgyártó

A „Games-time” program részeként a Bridgestone téli gumikkal látja el a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) olimpiai flottáját, valamint támogatja a Bridgestone Phjongcshangban megmérkőzni kívánó olimpiai és paralimpiai versenyzőkből álló nemzetközi csapatát. A vállalat támogatja a hivatalos Phjongcshang 2018 Oktatási Programot is, amelynek célja, hogy az olimpiai játékok tartós és pozitív hatást gyakoroljanak a rendező országra. Ezen kívül a Bridgestone az országban végzett marketingtevékenységei révén terjeszteni kívánja a „Chase Your Dream” központi olimpiai üzenetét a látogatók és rajongók körében.

„A 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékok közeledtével a Bridgestone büszkén támogatja az Olimpiai Mozgalmat, a világ legjobb sportolóit, és segít abban, hogy az emberek mozgáshoz, élethez, munkához és játékhoz való hozzáállása javuljon, és mindez összhangban áll a vállalat » Our Way to Serve « szlogenével” – mondta Asahiko Nishiyama, a Bridgestone Corporation ügyvezető alelnöke és vezető tisztségviselője. „Ez az olimpia egyben fontos előrelépést jelent a Bridgestone márka globális szinten történő megerősítésében. Örömmel várjuk, hogy bemutathassuk nagy teljesítményű termékeinket és szolgáltatásainkat, bővíthessük üzleti tevékenységünket Dél-Koreában, és hogy bevonhassuk mind a 143.000 kollégánkat világszerte a » Chase Your Dream « üzenetünk terjesztésébe, amely arra ösztönzi az embereket a világ minden táján, hogy tartsanak ki az álmaik mellett.”

Bridgestone Blizzak téli gumik a NOB-flotta járműveihez

Az Olimpiai Játékok hivatalos gumiabroncsaként a Bridgestone az iparvezető Blizzak téli gumijaival látja el a NOB járműveit a hivatalos olimpiai flottán belül. A gumiabroncsok fontos járműbiztonsági tényezők, ezért döntő jelentőséggel bír a megfelelő típusú abroncs kiválasztása a vezetési körülményekhez. Speciális gumiösszetételének köszönhetően a csökkenő hőmérséklet ellenére is rugalmas marad, ezért kiváló tapadást tesz lehetővé havas, jeges vagy latyakos útviszonyok között is, így biztosítva az olimpiai tisztségviselők számára a maximális jármű fölötti kontrollt a phjongcshangi utakon.

„Chase Your Dream” kampány Dél-Koreában

A „Chase Your Dream” világszintű olimpiai üzenet segítségével a Bridgestone azon dolgozik, hogy életre keltse az emberekben az olimpia szellemiségét, ösztönözve őket arra, hogy legyőzzék a nehézségeket és tartsanak ki céljaik elérése mellett. A rendező országban ez az üzenet a Bridgestone szabadtéri hirdetésein keresztül látható lesz az Incshoni Nemzetközi Repülőtéren, egész Szöulban és a Téli Olimpia helyszínein, hogy üdvözöljék az olimpia rajongóit, önkénteseit és a média képviselőit Dél-Koreában. A Bridgestone márka és a „Chase Your Dream” videó is meg fog jelenni digitális jelzőtáblákon Dél-Koreában, valamint hirdetések is láthatóak lesznek különböző digitális platformokon, mint például az Olimpiai Csatornán.

A Bridgestone csapatának támogatása

A sportolók az Olimpiai Játékok mozgatórugói, és ők adják az Olimpiai Mozgalom lelkét, egyben Bridgestone vásárlók is, akik számtalan órát töltenek az úton éjjel-nappal, egyik edzésről vagy versenyről a másikra utazva, távolságtól vagy időjárástól függetlenül. A vállalat büszkén támogatja azt a több mint 100 sportolót, akik a világ különböző sportágaiban a Bridgestone csapat tagjaiként szerepelnek. Ez a névsor tíz különböző országból, több mint 50 olyan olimpiai és paralimpiai tehetségből áll, akik megtestesítik a vállalat „Chase Your Dream” üzenetét, valamint sportnagykövetként dolgoznak, hogy a Bridgestone arcaiként a vállalat tevékenységét képviseljék.

Jelenleg a Bridgestone csapatából az alábbi sportnagykövetek edzenek arra, hogy versenybe szállhassanak a 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai és Paralimpiai Játékokon: Nathan Chen (USA, műkorcsolya), Maciej Kot (Lengyelország, síugrás), Elana Meyers Taylor (USA, bob), Amy Purdy (USA, para-snowboarding), Evan Strong (USA, para-snowboarding), and Pierre Vaultier (Franciaország, snowboard cross). Továbbá a Bridgestone csapatában van a japán női nemzeti jégkorong csapat, más néven a Smile Japan, amelynek tagjai között szerepel egy Bridgestone-munkatárs is.

Örökséget hagyni Dél-Koreában

Decemberben a Bridgestone bejelentette, hogy együttműködő partnere lett a 2018-as Olimpiai és Paralimpiai Játékok Phjongcshangi Szervezőbizottságának (POCOG) annak érdekében, hogy támogassa a Phjongcshang 2018 Oktatási Programot. A vállalat támogatásának köszönhetően a Téli Olimpiai Játékok hivatalos oktatási programjának sikerült terjeszkednie és elérnie egy újabb diákcsoportot – a Shin Mang Won Árvaház gyerekeit (Kjonggi tartomány, Yangpyeong megye).

Vasárnap (december 3-án) a Bridgestone és a POCOG közösen szervezett egy „Phjongcshang-napot” az árvaházban, ahol a gyerekek különböző olimpiai sportokat próbálhattak ki és olyan értékekről tanulhattak, mint a barátság, a kiválóság és a tisztelet. Januárban, amikor az olimpiai láng áthalad Szöulon, a vállalat egy csoportot lát vendégül a Shin Mang Won árvaházból, februárban pedig egy életre szóló élményben részesíti a Shin Mang Won-i gyerekeket, akik első kézből tapasztalhatják meg a 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékokat egy VIP látogatói program keretein belül.

Elkötelezve a régió iránt

Az ázsiai-csendes-óceániai térségben a Bridgestone több mint 65.000 munkatársa 104 helyszínen felügyeli a műveleteket és biztosítja a termékellátást az egész régióban. A Bridgestone Tire Sales Korea, Ltd. (BSTK) 2001 óta büszkén végzi tevékenységét Dél-Koreában. A tokiói székhelyű Bridgestone Corporation több mint 143.000 alkalmazottja dolgozik azon világszerte, hogy innovatív, nagy teljesítményű gumiabroncsok és diverzifikált termékek széles választékát juttassa el a világ több mint 150 országába és területére.

Az Olimpiai Mozgalom folyamatos támogatása

Amellett, hogy a vállalat Globális Olimpiai Partnerként támogatja az Olimpiai Mozgalmat, a Bridgestone Corporation volt az Olimpiai Csatorna első Alapító Partnere 2016 augusztusában, amikor aláírt egy négy évre szóló megállapodást, melynek keretében támogatta a korszakalkotó digitális platformot abban, hogy méltón ünnepelhesse az Olimpiai Mozgalmat és a világ legkiválóbb sportolóit az év minden napján. A Bridgestone Corporation a 2020-as Tokiói Paralimpiai Játékok aranyfokozatú partnere, valamint támogatni fogja a Japán Paralimpiai Csapatot 2020-ban, továbbá a Bridgestone Americas az Amerikai Egyesült Államokban 2024-ben megrendezésre kerülő Paralimpia támogatója lesz.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.