2017. szeptember 26.

Megkönnyítette sokak számára a tanévkezdést a Campona

A bevásárlóközpont tanszergyűjtési akciót bonyolított le a nehéz helyzetű családok megsegítése végett.

A Campona évek óta segíti a XXII. kerületi családokat, minden évszakban igyekszik odafigyelni az igényekre. Az ősz az iskolakezdés időszaka, ami rendkívüli anyagi megterhelést jelent a szülőknek, ezért a bevásárlóközpont heteken át tartó tanszergyűjtési akciót szervezett a nehéz helyzetű családok gyermekei számára.

A Budafok-Tétényi Család és Gyermekjóléti Központ vezetőjétől, Dr. Daróczi Csillától megtudtuk, hogy az összegyűjtött tanszerek nagy örömet okoztak az érintett családoknak. A Campona vásárlói, látogatói kétszáz füzetet,tizenöt logikai kirakót, tíz csomag zsírkrétát, tizenöt vízfesték készletet,nyolc filctoll csomagot, nyolc vonalzót, húsz új és használt színes ceruza csomagot, hetven használt tolltartót, hatvan füzetborítót és órarendet, tíz használt irattartót, valamint 55 használt iskolatáskát gyűjtöttek össze – ezáltal 53 gyerek iskolakezdését segítették, ami hatalmas anyagi könnyebbség a szüleiknek.

„Nagyon örülünk a gyűjtés sikerének!” – mondta Kákosy Zsolt, Campona üzemeltetéséért felelős CBRE ingatlan tanácsadó ingatlanvagyon-kezelési vezetője.

„Legközelebb karácsony előtt szervezünk majd ajándékgyűjtést – ahogy az elmúlt években is tettük. Az adventi időszakban idén újra összefogásra buzdítjuk majd a bevásárlóközpont látogatóit, hogy különböző korú gyermekeknek hozzanak játékot, könyvet becsomagolva és helyezzék el a gyűjtőládában. Az összegyűjtött ajándékokat természetesen idén karácsonykor is a XXII. kerületi, nehéz anyagi helyzetben lévő családok gyermekei fogják megkapni. Köszönjük, hogy most is számíthattunk látogatóinkra!”