2012. október 04.

Megmenekülhet a T-Mobile USA

Ugyan az AT&T-felvásárlás elbukott, itt a következő próbálkozás: immár hivatalosan is bejelentették a MetroPCS-szel való összeolvadást.

Ugyan az AT&T-felvásárlás elbukott, itt a következő próbálkozás: immár hivatalosan is bejelentették a MetroPCS-szel való összeolvadást.

Mint szerdán amerikai forrásokra hivatkozva megírtuk, az elbukott AT&T-ügylet és a többi bukfenc után éppen egy összeolvadás hozhat az amerikai T-Mobile-nak továbblépési lehetőséget. Azóta az anyacég Deutsche Telekom hivatalosan is megerősítette: piaci negyedik leányvállalatuk összeolvad a hatodik helyezett MetroPCS-szel.

Mint John Legere, a T-Mobile USA vezérigazgatója elmondta: nem az a cél, hogy "összemossák" a két meglévő hálózatot, hanem az, hogy a felhasználókat minél gyorsabban egyetlen, HSPA+/LTE alapú hálózatra migrálják.

Az új céget John Legere, a T-Mobile elnök-vezérigazgatója fogja ugyanebben a pozícióban irányítani, míg J. Braxton Carter, a MetroPCS pénzügyi alelnöke az új vállalkozás pénzügyi vezetőjeként folytatja. A két márka előfizetőit továbbra is különálló ügyféldivíziók kezelik, ezeket az összeolvadó cégek operatív igazgatói irányítják.

Az ügylet még a hatóságok jóváhagyására vár, ezt 2013 első félévére várják. Amennyiben ezt megkapják, az új vállalat kezdésként 42,5 millió előfizetőre és 24,8 milliárd dolláros bevételre számíthat.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.