2017. december 22.

Megnyílt Magyarország első Fjällräven üzlete

A svéd túrafelszerelés-gyártó, a magyar outdoor üzletág egyik jelentős képviselője az új, több mint ezer négyzetméteres soroksári Mountex üzletében nyitotta meg első dedikált brand corner-jét.

A minden eddigi Mountex üzletnél nagyobb központ több mint 250 márka termékeit kínálja a vásárlóknak. A boltban megtalálható 60 000 ruházati és túracikk között a svéd Fjällräven legújabb termékei is megvásárolhatók, mégpedig egy, a márka számára dedikált üzletrészben.

„Hatalmas előrelépés, hogy egy jól megkülönböztethető, saját üzlettel erősítjük tovább jelenlétünket a magyar piacon – mondta el Beszédes Zsolt, a Fjällräven hazai értékesítési igazgatója. – Az új, a legmodernebb svéd belsőépítészeti elvek alapján berendezett üzletrész lehetőséget teremt arra, hogy vásárlóink könnyedén, egy helyen megtalálják termékeinket, és a márkát egy egyedi kiskereskedelmi jelenléttel is azonosítsák.”

A Fjällräven egy jelentős kampánnyal támogatta meg első dedikált üzletének megnyitóját: az első 170 vásárlót a svéd gyártó egyik ikonikus darabjával ajándékozta meg. Az ajándék Re-Kånken hátizsákok újrahasznosított műanyag palackokból készült táskák, amelyek a svéd formatervezés alapvető elveit követik: letisztultság, kifinomultság, funkcionalitás. A sikerességére való tekintettel a gyártó úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kampányidőszakot: a bizonyos értékhatár fölött Fjällräven termékeket választó vásárlókat jövőre is ajándék táskával lepi meg.

A brand corner megnyitásával egy időben a Fjällräven magashegyi túraruházatát, a Bergtagen termékeket választó vásárlók között egy svédországi utat is kisorsolt a gyártó. Az út során a szerencsés nyertesnek alkalma lesz meghódítani a Svédország legmagasabb pontját, a Kebnekaise hegy 2097,5 méteres csúcsát.

Az új Fjällräven kiskereskedelmi egység az egyik legnagyobb magyarországi túrafelszerelés-forgalmazó, a Mountex soroksári üzletében található, a 1239 Budapest, Bevásárló utca 4. szám alatt.

„Széndobálókat” keres a Heineken

16 órája

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.