2017. december 22.

Megnyílt Magyarország első Fjällräven üzlete

A svéd túrafelszerelés-gyártó, a magyar outdoor üzletág egyik jelentős képviselője az új, több mint ezer négyzetméteres soroksári Mountex üzletében nyitotta meg első dedikált brand corner-jét.

A minden eddigi Mountex üzletnél nagyobb központ több mint 250 márka termékeit kínálja a vásárlóknak. A boltban megtalálható 60 000 ruházati és túracikk között a svéd Fjällräven legújabb termékei is megvásárolhatók, mégpedig egy, a márka számára dedikált üzletrészben.

„Hatalmas előrelépés, hogy egy jól megkülönböztethető, saját üzlettel erősítjük tovább jelenlétünket a magyar piacon – mondta el Beszédes Zsolt, a Fjällräven hazai értékesítési igazgatója. – Az új, a legmodernebb svéd belsőépítészeti elvek alapján berendezett üzletrész lehetőséget teremt arra, hogy vásárlóink könnyedén, egy helyen megtalálják termékeinket, és a márkát egy egyedi kiskereskedelmi jelenléttel is azonosítsák.”

A Fjällräven egy jelentős kampánnyal támogatta meg első dedikált üzletének megnyitóját: az első 170 vásárlót a svéd gyártó egyik ikonikus darabjával ajándékozta meg. Az ajándék Re-Kånken hátizsákok újrahasznosított műanyag palackokból készült táskák, amelyek a svéd formatervezés alapvető elveit követik: letisztultság, kifinomultság, funkcionalitás. A sikerességére való tekintettel a gyártó úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kampányidőszakot: a bizonyos értékhatár fölött Fjällräven termékeket választó vásárlókat jövőre is ajándék táskával lepi meg.

A brand corner megnyitásával egy időben a Fjällräven magashegyi túraruházatát, a Bergtagen termékeket választó vásárlók között egy svédországi utat is kisorsolt a gyártó. Az út során a szerencsés nyertesnek alkalma lesz meghódítani a Svédország legmagasabb pontját, a Kebnekaise hegy 2097,5 méteres csúcsát.

Az új Fjällräven kiskereskedelmi egység az egyik legnagyobb magyarországi túrafelszerelés-forgalmazó, a Mountex soroksári üzletében található, a 1239 Budapest, Bevásárló utca 4. szám alatt.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.