2016. szeptember 16.

Megnyílt Sándor Imre PR-Díj pályázata

A Magyar Public Relations Szövetség 2012 óta évente kiírt PR-Díját hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban osztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.

A PR-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal ötödik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb PR-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére – közölte portálunkkal a szervezet.

A pályaműveket a zsűri tagjai öt egyenrangú szempont alapján bírálják majd el, amelyek sorban a következők: az alapkoncepció megadása (a szakmai eszköztár kiválasztása), a kommunikációs üzenetek megfogalmazása, az újszerűség, a megvalósítás gondossága és a projekt hatása a megbízó működésére (minden szempont alapján maximálisan 20 pont kapható).

A zsűri elnöke:

R. Kovács Dániel, Magyar Public Relations Szövetség elnökségi tag, Front Page Communications ügyvezető

A zsűri tagjai:

Bodó Teodóra, Provident Pénzügyi Zrt., Head of Corporate Affairs

Egyházi Nikoletta, E.ON Hungária Zrt., vállalati kommunikációs vezető

Szakács László, Médiapiac, főszerkesztő

Szigeti Péter, Professional Publishing, tartalomfejlesztési vezető

A Sándor Imre PR-Díj pályázaton elért helyezések beleszámítanak a Kreatív magazin által minden évben összeállított PR Toplista rangsorának meghatározásába. A Kreatív PR Toplistát a Kreatív magazin a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) pr-tagozatának szakmai támogatásával állítja össze.

Az idei Sándor Imre pályázatra online lehet nevezni 2016. október 7-ig, a pályázati kiírásnak megfelelő formában, mely mától elérhető az MPRSZ honlapján, illetve ezen a linken.