2017. május 03.

Megnyílt a BME-n a NESCAFÉ Társasa

A Quiznight.hu-nak köszönhetően rögtön egy karközi kvízjátékkal avathatták fel az egyetemisták az új kávézójukat.

A világ első NESCAFÉ design kávézója Tokióban működik és ez a japán megvalósítás ihlette a magyar csapatot. A kávézás közösségépítő hatására építve egy olyan teret kaptak Budapesten a BME hallgatók, ami nem csak jobban néz ki arculatával és a pakolgatható párnáival, mint egy átlagos büfé, hanem hozzáadott értékben is jócskán rálicitál.

„Régi tervünk volt egy olyan helyszín, ahol a márka fő üzenetét, a kávé kapcsolatépítő erejét, természetesen és közvetlenül tudjuk átadni a célcsoportunknak” – tette hozzá Mátyus Anna, a NESCAFÉ brand managere. „A NESCAFÉ Társasnál sikerült az elrendezés kialakításával és a letisztult arculattal egy modern és inspiráló teret létrehozzunk. Bízunk benne, hogy így lesz igazi közösségi tér a Társas, akár vizsgák előtti gyors kávézásról, akár kibeszélős, együtt-tanulós délutánról legyen szó.”

A Wings Group ügynökség közreműködésével megálmodott NESCAFÉ Társas célja, hogy értéket tudjon adni a hallgatóknak és ne „csak” egy márkázott helyszín legyen.

A tér kreatív megtervezésért és a kivitelezésért a Béflex felelt.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.