2017. november 22.

Megszólalt a Mall.hu

Reagáltak a közelmúltban megjelent hírekre.

A Mall.hu az elmúlt héten a médiában megjelent hírekre reagálva a következőkről tájékoztatja vásárlóit és a nyilvánosságot:

A Mall.hu továbbra is a tőle megszokott megbízhatósággal áll vásárlói rendelkezésére, a kiszállítások a magyarországi raktárból zökkenőmentesen működnek, átvételi pontjaink elérhetőek.

• A vizsgálat miatt történt korlátozások megszűntek, a szerdai napon a magyarországi raktár zárolását a hatóságok feloldották. Ismét megerősítjük, hogy a Mall.hu-t üzemeltető Internet Mall Hungary Kft. ellen nem indult büntetőeljárás, a társaság nem követett el semmilyen törvénytelenséget.

• A Mall.hu közel 100 fős hazai csapata teljes erőbedobással a pénteki Black Friday akcióra és a karácsonyi szezonra készül. A Black Friday-t eredeti terveink szerint megtartjuk és ezt az átvételi pontjaink meghosszabbított nyitva tartásával is támogatjuk.

• Köszönjük törzsvásárlóinknak a sok biztatást és pozitív visszajelzést, öröm és büszkeség volt tapasztalni, hogy a tizenkét éves elkötelezett munkával felépített vásárlói bizalom kiállja az elmúlt napok híreinek próbatételét.

Mint ismeretes, a Fővárosi Törvényszék a hét elején közölte, hogy költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt két ember előzetes letartóztatását rendelték el előző csütörtökön egy ismert webáruház ügyében.

Növelte működési eredményét a Porsche

11 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.