2017. november 22.

Megszólalt a Mall.hu

Reagáltak a közelmúltban megjelent hírekre.

A Mall.hu az elmúlt héten a médiában megjelent hírekre reagálva a következőkről tájékoztatja vásárlóit és a nyilvánosságot:

A Mall.hu továbbra is a tőle megszokott megbízhatósággal áll vásárlói rendelkezésére, a kiszállítások a magyarországi raktárból zökkenőmentesen működnek, átvételi pontjaink elérhetőek.

• A vizsgálat miatt történt korlátozások megszűntek, a szerdai napon a magyarországi raktár zárolását a hatóságok feloldották. Ismét megerősítjük, hogy a Mall.hu-t üzemeltető Internet Mall Hungary Kft. ellen nem indult büntetőeljárás, a társaság nem követett el semmilyen törvénytelenséget.

• A Mall.hu közel 100 fős hazai csapata teljes erőbedobással a pénteki Black Friday akcióra és a karácsonyi szezonra készül. A Black Friday-t eredeti terveink szerint megtartjuk és ezt az átvételi pontjaink meghosszabbított nyitva tartásával is támogatjuk.

• Köszönjük törzsvásárlóinknak a sok biztatást és pozitív visszajelzést, öröm és büszkeség volt tapasztalni, hogy a tizenkét éves elkötelezett munkával felépített vásárlói bizalom kiállja az elmúlt napok híreinek próbatételét.

Mint ismeretes, a Fővárosi Törvényszék a hét elején közölte, hogy költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt két ember előzetes letartóztatását rendelték el előző csütörtökön egy ismert webáruház ügyében.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.