Közhely, hogy az influencerek segítségével könnyebben érhetőek el a fiatalabb generációk, hitelesebbé tehető a márka a segítségükkel. De mire kell figyelni a kampányok szervezésekor, az együttműködések kiépítésekor? A választ profik szállítják a március 21-22-i konferenciánkon, a geneRÁCIÓkon.

Dancsó Péter, Punnany Masszíf, Pamkutya: csak néhány, a közösségi médiában, a legnagyobb videómegosztón rendkívül népszerű influencer, akikkel szívesen dolgoznak együtt a hirdetők. Telekom, Fanta, OTP, Red Bull: néhány nagy cég, amely elsőként élt a lehetőséggel.

Ma már nem arról kell beszélnünk, hogy miért fontos az influencer marketing, hanem arról, hogyan használjuk az iparágban rejlő lehetőségeket. De hogyan épülnek fel ezek a kampányok, mire érdemes figyelni?

 

Jöjjön el, hallgassa meg előadóinkat!

Itt jelentkezhet a konferenciára, a programot pedig itt találja!

 

Mik a nemzetközi és a hazai tapasztalatok ezen a téren? Megtudhatják a választ a 15 országban tevékenykedő Post For Rent ügynökségtől, amelyhez eddig 20.000 véleményvezér csatlakozott, és közel 100 brand használta a platformjukat. A március 21-i előadásukban exkluzív adatok is elhangzanak.

Voit Péter

 

Nézze meg Voit Péter teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Heuthaler Orsolya, a Café Communications szakembere szerint „a fogyasztók új generációja hirdetések helyett élményeket vár el a márkáktól. Élményeket, melyeket a történetmesélés eszközén keresztül juttathatunk el számukra. Ha pedig jól csináljunk, a közös sztorink itt kezdődik el csak igazán”. Előadását március 21-én délután hallgathatja meg.

Heuthaler Orsolya

 

Tíz éve foglalkozik tartalom alapú kommunikációval. A pályáját a tematikus tévés piac egyik úttörőjénél kezdte: a Tv Paprikának és a Spektrum Home-nak vásárolt műsorokat, illetve szerkesztő-asszisztensként a saját gyártású tartalmak készítésében vett részt.

2015 óta a Café Communications digitális stratégiai tervezője, leginkább a Z és Y generációt célzó, digitális stratégiai, illetve tartalom alapú és influencer kommunikációs projekteken dolgozik.

 

Nézze meg Heuthaler Orsolya teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Ha közösségi média, akkor viral marketing. Bár a cégek mindig örülnek, ha beszélnek róluk, ha maguk a felhasználok viszik hírét a terméknek, ebben rengeteg a kockázat, ha a kampány bonyolítói nem figyelnek a részletekre, könnyen a viszályára fordulhat a dolog. Arról, hogy mi hozható ki a mémekből, a Corvinus Egyetem kutatója, Csordás Tamás fog beszélni 22-én délelőtt néhány konkrét esetet – például a Volvo Jean-Claude van Damme-mal készített reklámját, annak utóéletét – elemezve.

Csordás Tamás

 

Nézze meg Csordás Tamás teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

A mémek forrásává vált reklám:

 

 

Természetesen megkérdezzük a másik oldalt is. A több százezer követővel rendelkező, a tinédzserek körében rendkívül népszerű Középsuli.hu stábja március 21-én bemutatja, hogyan épül fel a különböző közösségi platformokra gyártott tartalmakból a brandjük, hogyan bonyolítottak le sikeres kampányokat az ügyfeleknek, és szerintük hogyan lehet elérni hatékonyan a fiatalokat. A második nap, március 22-én a YouTube-on több ezer feliratkozóval bíró 4kids és a KerekMese alapítóival, szerkesztővel is találkozhat.

Kovács Robertina

 

Nézze meg Kovács Robertina teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

A technológiai innovációk térnyerésével a fogyasztói elvárások is változnak: több adatot osztanak meg, de cserébe releváns tartalmat várnak. Az OMD ügynökség szakemberei arról beszélnek majd március 21-én, hogyan lkehet sikeres a személyre szabott marketing a fogyasztói csoportok hatékony elérésében.

Kemerle Regina

 

Nézze meg Kemerle Regina teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Belucsák Márk

 

Nézze meg Belucsák Márk teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.


Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.