2016. december 19.

Megújította arculatát a Front Page

Az új arculatban az ügynökséghez kötődő alapszínek továbbra is dominánsak maradtak, utalva arra, hogy az ügynökség alapértékei változatlanok.

A stratégiai kommunikációs ügynökségként működő Front Page Communications az elmúlt években rendezvényszervezéssel, grafikai szolgáltatásokkal és gyártással egészítette ki tevékenységét, miközben a klasszikus PR-szolgáltatások továbbra is hangsúlyosak maradtak szolgáltatásai között.

Továbbra is a Front Page Communications működteti Magyarország első közösségi média analitikai rendszerét, a Fészbuker.hu-t, amelynek segítségével a közösségmenedzsmentet a legfrissebb trendekkel kapcsolatos elemzésekkel támogatja. Az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt helyezett az ügyfelek employer branding kommunikációs igényeinek kiszolgálására is.

R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezető igazgatója szerint az új arculat az integrált kommunikációs szolgáltatásokat kínáló ügynökség megbízhatóságát és hatékonyságát fejezi ki. Az arculatváltás során a logó mellett megújult a betűtípus, valamint a weboldal is. Az új megjelenésben az ügynökséghez kötődő piros szín továbbra is hangsúlyos maradt.

Előretörnek az adatvezérelt kommunikációs csatornák

14 órája

Nyolcadik alkalommal készítette el az Inspira Research a reklámpiac hirdetői percepcióját mérő Marketing MoodBarometer kutatását. A 2020-as adatok egyértelműen mutatják az adatvezérelt marketing területek kedvezőbb megítélését.