2011. szeptember 28.

Megújította arculatát a Marketing Szövetség

A cél a szövetség értékeit jobban kifejező, markánsabb, frissebb megjelenés kialakítása volt.

A cél a szövetség értékeit jobban kifejező, markánsabb, frissebb megjelenés kialakítása volt.

Megújította arculatát a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ), így változott a szervezet logója és weboldala is. Az új design elfogadásáról a szövetség elnöksége egyhangúan döntött - közölték.

A régi logó

Dinamikusabb, izgalmasabb és modernebb arculat kialakítása volt a cél. A megjelenésben a nyitott félkörívek az összefogás kifejezői. Ezzel az MMSZ azt hangsúlyozza, hogy a marketing-, a reklám- és a kommunikációs szakma egészét megszólító, integráló szakmai szervezet kíván lenni.

Az új logó

"Az új arculat szimbolizálja mindazt, amit ma gondolunk a Magyar Marketing Szövetségről: izgalmas, innovatív, a szakma valamennyi területét megszólító műhely. Bízom benne, hogy a korszerű layout, a dinamikus színek, a letisztult ábrázolás pontosabban közvetítik üzeneteinket" - mondta el dr. Simon András, az MMSZ általános alelnöke.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.