2013. november 04.

Megújul a TLC csatorna

A mára 1,5 millió magyar háztartásban elérhető TLC, novembertől új arculattal és szlogennel jelentkezik.

A mára 1,5 millió magyar háztartásban elérhető TLC, novembertől új arculattal és szlogennel jelentkezik.

A nemzetközi szinten frissített arculattal a csatorna még jobban tükrözni kívánja a változatos programkínálatot. A TLC őszi műsorai között a régi kedvencek új évadai mellett több izgalmas új sorozat is látható. Az új arculat megtekinthető a TLC Magyarország megújult weboldalán: www.tlctv.hu.

A megújult logó és az új arculati elemek (elválasztók, címképsor és műsorajánló elemek) élénkebbek, az új megjelenés modern és letisztult. A jellegzetes, minden arculati elemen végigvonuló design háromdimenziós környezetben is megjelenik. A csatorna logójának animált „csempéi” a TLC tartalmain keresztül a világra nyíló ablakokat jelképezik – utalva a csatorna új szlogenjére: Life Worth Watching - Élet, amit látnod kell.

„Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy olyan színvilágot kölcsönözzünk a csatornának, ami egyszerre élénk és sugárzó, de egyben barátságos és otthonos is. Célunk az volt, hogy a színek is tükrözzék azt, milyen is a TLC: magabiztos, merész, szerethető és egyedi” – mondta Richard Pembroke, a Discovery Networks CEEMEA közép-európai csatornáiért felelős vezetője.

A Discovery Networks a megújulást megelőzően SHE címmel átfogó kutatást végzett a nők körében annak érdekében, hogy a TLC célcsoportja számára a legmegfelelőbb tartalmat nyújthassa. A tanulmány azt vizsgálta, mi áll valójában a nők boldogságának hátterében, sorra véve olyan kulcs tényezőket, mint a párkapcsolatok, a baráti kötelékek, a család vagy a karrier. A kutatás során kiderült az is, hogy a modern nők számára a televíziózás értékes kikapcsolódást nyújt, ahol saját magukkal foglalkozhatnak, elmerülhetnek egy másik világban, és egy kis időre megszabadulhatnak a munka és az emberi kapcsolatok támasztotta elvárásoktól. A TLC ehhez a kikapcsolódáshoz kínál műsorokat változatos témákban, figyelembe véve a kutatás eredményeit.

Ősszel új részekkel jelentkezik a Tortakirály, ahol a konyhaművészetek kedvelői bepillanthatnak a híres olasz-amerikai cukrász, Buddy Valastro és családja édes életébe. A divat iránt érdeklődők számára igazi csemegének számít a novemberben új évadával jelentkező Divatőrültek. Theresa Caputo is visszatér a Született médium új részeivel. És mivel nem lehet teljes az ősz Honey Boo Boo és bolondos családja nélkül, megérkezett a Honey Boo Boo színre lép második évada is.

Címkék: TLC arculat

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.