2013. november 04.

Megújul a TLC csatorna

A mára 1,5 millió magyar háztartásban elérhető TLC, novembertől új arculattal és szlogennel jelentkezik.

A mára 1,5 millió magyar háztartásban elérhető TLC, novembertől új arculattal és szlogennel jelentkezik.

A nemzetközi szinten frissített arculattal a csatorna még jobban tükrözni kívánja a változatos programkínálatot. A TLC őszi műsorai között a régi kedvencek új évadai mellett több izgalmas új sorozat is látható. Az új arculat megtekinthető a TLC Magyarország megújult weboldalán: www.tlctv.hu.

A megújult logó és az új arculati elemek (elválasztók, címképsor és műsorajánló elemek) élénkebbek, az új megjelenés modern és letisztult. A jellegzetes, minden arculati elemen végigvonuló design háromdimenziós környezetben is megjelenik. A csatorna logójának animált „csempéi” a TLC tartalmain keresztül a világra nyíló ablakokat jelképezik – utalva a csatorna új szlogenjére: Life Worth Watching - Élet, amit látnod kell.

„Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy olyan színvilágot kölcsönözzünk a csatornának, ami egyszerre élénk és sugárzó, de egyben barátságos és otthonos is. Célunk az volt, hogy a színek is tükrözzék azt, milyen is a TLC: magabiztos, merész, szerethető és egyedi” – mondta Richard Pembroke, a Discovery Networks CEEMEA közép-európai csatornáiért felelős vezetője.

A Discovery Networks a megújulást megelőzően SHE címmel átfogó kutatást végzett a nők körében annak érdekében, hogy a TLC célcsoportja számára a legmegfelelőbb tartalmat nyújthassa. A tanulmány azt vizsgálta, mi áll valójában a nők boldogságának hátterében, sorra véve olyan kulcs tényezőket, mint a párkapcsolatok, a baráti kötelékek, a család vagy a karrier. A kutatás során kiderült az is, hogy a modern nők számára a televíziózás értékes kikapcsolódást nyújt, ahol saját magukkal foglalkozhatnak, elmerülhetnek egy másik világban, és egy kis időre megszabadulhatnak a munka és az emberi kapcsolatok támasztotta elvárásoktól. A TLC ehhez a kikapcsolódáshoz kínál műsorokat változatos témákban, figyelembe véve a kutatás eredményeit.

Ősszel új részekkel jelentkezik a Tortakirály, ahol a konyhaművészetek kedvelői bepillanthatnak a híres olasz-amerikai cukrász, Buddy Valastro és családja édes életébe. A divat iránt érdeklődők számára igazi csemegének számít a novemberben új évadával jelentkező Divatőrültek. Theresa Caputo is visszatér a Született médium új részeivel. És mivel nem lehet teljes az ősz Honey Boo Boo és bolondos családja nélkül, megérkezett a Honey Boo Boo színre lép második évada is.

Címkék: TLC arculat