2013. november 14.

Megújul a Telenor

Új arculattal és márkaüzenettel jelentkezik novembertől a telekommunikációs cég.

Új arculattal és márkaüzenettel jelentkezik novembertől a telekommunikációs cég.

Tovább nyitna a fiatalok felé a Telenor, amely itthon húsz éve van jelen, 2010 óta ezen a néven. Mint írják: sokáig a családok igényeinek kiszolgálására fókuszáltak, két éve viszont a Hipernet révén nyitottak a fiatalok felé, akiket a digitális szolgáltatások fő célcsoportjának tekintenek. Most ezt a vonalat vinnék tovább az új arculattal és márkaüzenettel.

A brand mostantól "A felfedezés szabadsága" üzenetre épít. A megújult arculat központi eleme pedig egy, a Telenort szimbolizáló kék ajtó, "amelyen átlépve a felfedezések világa tárul fel, tele új élményekkel és lehetőségekkel. A felfedezésre váró világot kék sziluettek szimbolizálják, amelyhez a televíziós spotokban dinamikus zene párosul" - áll a közleményben. A márka megújítását új tarifacsomagok bevezetése is kíséri.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.