2016. október 20.

Megújul a Viber felülete

Gyorsabb és egyszerűbb lesz, ráadásul még több szórakozást ígér a Viber új verziója.

Az alkalmazás újratervezését a felhasználói visszajelzések, illetve az anonim módon gyűjtött használati szokások tapasztalatai inspirálták.

Mostantól három koppintással küldhetnek fotót vagy videót a Viber felhasználói, a tartalommegosztás ezzel minden korábbinál egyszerűbbé vált az üzenetküldő alkalmazásban. Az app legújabb verziójában teljesen megújult menü várja a kommunikálni vágyókat, a legfontosabb, legtöbbet használt funkciók mostantól kiemelt helyen szerepelnek. Utóbbi körbe tartozik iOS-en és Androidon a matricamenü, a fotógaléria, a fénykép- és videókészítés, illetve iOS-en a szabadkézi rajz (Doodle). A további népszerű funkciók, mind a Fájl küldése, a Hely küldése, Androidon a Doodle, illetve a Kontakt megosztása a három ponttal jelölt további lehetőségek gomb segítségével érhetők el villámgyorsan.

Az átláthatóbb felületen a felhasználók kedvenc matricáikat, fotóikat és videóikat gyorsabban és még kifejezőbb módon oszthatják meg barátaikkal vagy éppen családtagjaikkal. A valóban azonnali vizuális kommunikációt lehetővé tevő új funkciók a frissítés után azonnal elérhetők a Viber megújult felületén.

Címkék: mobiltech viber

Magyarországon startol az UNICEF új programja

42 perce

A Youth Challenge egyfajta „szociális start-up”, amely hátrányos helyzetű fiatalok csoportjait vonja be abba, hogy dolgozzanak ki innovatív megoldásokat az őket leginkább foglalkoztató problémákra.