Az évi több mint 11 millió látogatójával a Henkel vállalati weboldala továbbra is kulcsfontosságú szerepet játszik a márka digitális jelenlétében.

Az új Henkel weboldalak minden eszközön kényelmesen elérhetőek, így a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtják. A honlap koncepciója figyelembe veszi a megváltozott felhasználói igényeket és a mobileszközök használatát is. Ahogy egyre többen használnak okostelefonokat és tableteket, úgy válik egyre fontosabbá, hogy a weboldalak reszponzívak és könnyen használhatóak legyenek az érintőképernyős eszközökön is.

Az oldal a Henkel minden célcsoportja számára – így például a befektetőknek és az elemzőknek, újságíróknak, partnereknek és beszállítóknak, fenntarthatósági szakértőknek és a potenciális munkavállalók számára – szolgál tartalommal. Az új honlap is támogatja a Henkel három üzletágát: az ügyfelek és a fogyasztók a teljes termékkínálatról tájékozódhatnak, illetve a henkeles márkák különböző digitális platformjait is megismerhetik. A henkel.com és henkel.de oldalak sikeres indulása után több mint 40 ország henkeles honlapja újult és újul meg tavaly és az idén. A magyar oldal május közepén startolt.